- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Βόλεϊ: Άγγελος Μάρκου ένα Σαμιωτάκι που διαπρέπει στον Παναθηναϊκό

Ο Άγγελος Μάρκου που όχι απλά πήρε ευκαιρία να παίξει σε Ευρωπαϊκό αγώνα, αλλά την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο έχοντας 8 πόντους κόντρα στην Χόροντοκ, μιλάει στο Gazzetta για την εμπειρία του αυτή, τον Βαν ντεν Ντρις, ενώ δεν κρύβει πως θα ήθελε στην επόμενη φάση την Τερουέλ.
Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα φώτα όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και την ομάδα βόλεϊ, πέφτουν πάνω στον Πρωτοψάλτη, τον Γιάκομπσεν, τον Ρανγκέλ, τον Ανδρεόπουλο, τον Ράπτη και φυσικά τον Βαν ντεν Ντρις. Παίκτες που με την απόδοσή τους έχουν καταφέρει να έχουν τους «πράσινους» στην κορυφή της Volley League και από χθες και στα προημιτελικά του Challenge Cup μετά τη νίκη επί της Χόροντοκ με 3-1.

Ωστόσο στο «τριφύλλι» υπάρχουν και παίκτες που περιμένουν την σειρά τους για να δείξουν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Ένας από αυτούς είναι ο Άγγελος Μάρκου. Ο 18χρονος διαγώνιος πήρε κόντρα στους Ουκρανούς την ευκαιρία από τον έμπειρο προπονητή, όταν έγινε το 2-0 και η πρόκριση είχε οριστικοποιηθεί, μια ευκαιρία που την έπιασε από τα μαλλιά.

Στον πρώτο ουσιαστικά Ευρωπαϊκό αγώνα της καριέρας του (λέμε ουσιαστικά γιατί μιλάμε το να παίξει συνεχόμενα και όχι να μπει για ένα σερβίς), o Μάρκου κέρδισε 7 πόντους με 6/11 επιθέσεις και 1 μπλοκ, με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους κάθε πόντο του, σε μια βραδιά που λογικά δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ του.

Μετά το τέλος του αγώνα μιλήσαμε με τον νεαρό διαγώνιο που δεν έκρυψε την αμηχανία, αλλά από την άλλη και την χαρά για το άκρως πετυχημένο βάπτισμα του πυρός   (πηγή gazzetta.gr)



SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: