- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Ποδόσφαιρο Σάλας Πρωτάθλημα β΄εθνικής: Σάμος Futsal μίνι Ανασκόπηση

Μετά και την ολοκλήρωση του Α γύρου η ομάδα βρέθηκε σε ισοβαθμία στη 2η θέση μαζί με τον Εθνικό Παλλήνης (15 βαθμοί) .

Η έδρα μας (αήττητοι εντός) προσέφερε τα μέγιστα σε αυτή την πορεία και τώρα ήρθε ο χρόνος να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίο.

Ο Β γύρος έχει εντός με τις ομάδες: Εθνικός Παλλήνης, Θρακομακεδόνες και Τράχωνες (κύπελλο)

Οι δύο πρώτες ομάδες είναι από αυτούς που θα διεκδικήσουν την άνοδο ως φαίνεται, ενώ και οι Τράχωνες είδαμε και στο εντός ότι είναι σκληροτράχηλοι.
Το θετικό είναι ότι τα ματς που θα κρίνουν την είσοδο μας στη 4αδα είναι εντός.

Άγχος δεν υπάρχει πλέον καθώς η ομάδα φαίνεται να έχει πιστέψει στις δυνατότητες της και να έχει κάνει τεράστια βήματα σε σχέση με άλλες χρονιές.

Τίποτα όμως δεν πρέπει μείνει στη τύχη οπότε θα ακολουθήσει μίνι προετοιμασία ακόμα και μέσα στις εορτές.

Στόχος η είσοδος στη 4αδα και συνέχεια στο κύπελλο. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο μεθεπόμενος αγώνας κυπέλλου είναι εντός με τον νικητή από το ζευγάρι ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Καταλαβαίνετε ότι η παρουσία οποιασδήποτε εκ των δύο ομάδων θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα των τελευταίων ετών στο νησί μας.

Καλούμε τους φίλους μας να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους και διαφημίσει το νησί μας στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα (οι συμμετέχοντες φέτος σχεδόν διπλασιάστηκαν).

ΥΓ. Αναμένουμε κάποια στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε ότι ο 1ος σκόρερ και από τους δύο ομίλους της κατηγορίας είναι αθλητής μας.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: