- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Παρελθόν ο Αργύρης Ψάρρας για τον Κέρκη

Σαν βόμβα έπεσε στον κόσμο του βόλεϊ η είδηση της λύσης της συνεργασίας  του προπονητή Αργύρη Ψάρρα με την ομάδα του ΑΣ Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου η οποία βρίσκεται στη δεύτερη (2η) θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Pre League ανδρών 2021-2022. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της σαμιώτικης  ομάδας, επίσης, αποφασίστηκε η μεταφορά της στο νησί της Σάμου από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο λόγος του τερματισμού της συνεργασίας. Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας μας, οι παράγοντες της ομάδας κρατάνε το στόμα τους κλειστό με τους παίκτες να μην γνώριζαν τίποτα για την πληροφορία. 

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ., αποφάσισε στα πλαίσια του καινούργιου σχεδιασμού, τη μεταφορά της ομάδος στο νησί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Ψάρρα Αργύρη. Ο σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αργύρη για την απόλυτη επιτυχία του στο στόχο που έθεσε η ομάδα το καλοκαίρι και να του ευχηθούμε τα καλύτερα στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας. 

Σε ευχαριστούμε για όλα Αργύρη!!!

Νεότερα για την είδηση θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή μας στις 17:00 στο 2000FM (99,8 fm).

Δεν υπάρχουν σχόλια: