- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Στις 21 Μαρτίου 2022 κλείνει για να αναβαθμιστεί το γυμναστήριο Βαθέως Σάμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα, 09 Δεκεμβρίου 2021, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης της Σάμου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των Αντιδημάρχων κ.κ. Μητσού και Βογιατζή, του συμβούλου σε θέματα αθλητισμού κ. Χατζηνικολάου, του συνεργάτη κ. Κουτζά, της Προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης, του Αντιπροέδρου της Τοπικής Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης και εκπροσώπου σωματείου futsal για το προγραμματισμό των εργασιών που πρόκειται να υλοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης της Σάμου μέσω της ενεργειακής αναβάθμισης. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλούμενοι καθώς επίσης και η ανάγκη αποτελεσματικών παρεμβάσεων για την αναβάθμιση του γυμναστηρίου.

Συμφωνήθηκε από κοινού ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν με το πέρας των περισσότερων πρωταθλημάτων, στις 21 Μαρτίου, ώστε να υπάρξουν οι λιγότερες δυνατές οχλήσεις στην αγωνιστική και προπονητική χρονιά.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: