- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

ΕΠΣ Σάμου: Τα γήπεδα ανήκουν στον ΔΟΠΠΟΝΑΣ

Για να μην υπάρχει ασύδοτη κ σκόπιμη παραπληροφόρηση , αλλά κ για να μην τρελαθούμε εντελώς κ σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν σε σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή:

1.Αν η Δημοτική Αρχή θέλει να κλείσει τα όσα γήπεδα με φυσικό χόρτο της ανήκουν ( μέχρι στιγμής την δικαιοδοσία την έχει ακόμα ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ αυτός παραχωρεί τα γήπεδα στις ομάδες κ το γήπεδο με χόρτο που του ανήκει πάλι εως τώρα , είναι μόνο αυτό της Χώρας) , ας ανακαλέσει το παραχωρητήριο. Εμείς δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα.Από την στιγμή όμως που υπάρχει παραχωρητήριο, δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να επέμβει σε διοργανώσεις μας. Κ παραχωρητήρια με δυσλειτουργικούς όρους ως προς την διεξαγωγή διοργανώσεων δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτά. Το ποδόσφαιρο διεξάγεται χειμώνα κ τον χειμώνα συνήθως βρέχει, αλλά ποδόσφαιρο εξακολουθεί να παίζεται … σε όλη την χώρα, σε όλη την υφήλιο. Αν θέλει λοιπόν ο Δήμος ας το βάλει σε γυάλα. Δικαίωμα του.

2. Να έχουν άποψη οι εκπρόσωποι του Δήμου ως προς τους όρους κ τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων κ να ισχυρίζονται Δημόσια , ότι … «εγώ το έκανα για να μη κρυώσουν τα παιδιά κ μη δούμε 3-4 αύριο στο νοσοκομείο με πνευμονία…»… δεν νομίζουμε οτι χρειάζεται καν να σχολιάσουμε. Είναι κατηγορία elite από μόνο του.
Συγκινητικό όντως το ενδιαφέρον για την υγεία των αθλητών … αλλά μονομερές. Γιατί η λογική λέει ότι το βρεγμένο παρκέ είναι απείρως πιο επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα…, οπως κ ο φθαρμένος πλαστικός τάπητας ( τρύπες πηγάδια κ επιφάνειες γυαλί), αλλά οκ… είπανε να μην διακοπούν οι διοργανώσεις …
Κ όσο αφορά στην επίκληση του Covid … κ ότι θα κολλούσαν τα παιδιά…., ε τι να πούμε; Δεν τον ξέραμε ότι η βροχή εμπεριέχει τον ιο. Το μάθαμε κ αυτό. Και να μην μιλήσουμε γενικότερα για προϋποθέσεις αδειοδοτήσεων που αφορούν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων…. ας τ αφήσουμε… για κάποια άλλη στιγμή.

3. Το ποιά είναι η διαδρομή των μελών του Δ/Σ στον χώρο , το τι ήταν , τι κάνανε…κ το τι κ το πως…. , αυτός μπορεί κ όντως να μην γνωρίζει γιατί η ασχολία του αφορούσε σε άλλο άθλημα. Ας ρωτήσει κανέναν παλαιότερο να μάθει…Σε οτι αφορά στον δικό μας χώρο… ΟΥΤΕ στο νυχάκι μας…..

Ας ρωτήσει τον Γιατρό κ Πρόεδρο Βαγγέλη Χατζηελευθεριάδη…,τον Μανώλη Τζερέτα …τον Παναγιώτη Φραντζέσκο …. Ας ρωτήσει κ τα δεκάδες παιδιά που έχουν περάσει απ τις Μικτές…
Συμβουλή: Ας ασχοληθούν μ αυτά που πρέπει κ με τις αρμοδιότητες τους. Από εμάς είχαν βοήθεια κ θα έχουν. Γιατί η αφωνία κ το κλείσιμο των ματιών δεν λογίζεται πάντα ως άγνοια η αδυναμία. Σημαίνει κ κατανόηση σε χρόνια προβλήματα. Ας μην το κάνουμε λοιπόν πολεμικό Κε Δήμαρχε.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: