- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Διαμαρτυρία Α.Ο. Πολυκράτη προς την Τ.Ε. Σάμου.

Θέμα : Διαμαρτυρία για τις ώρες στο πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κ18.

Κύρια πρόεδρε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας όσον αφορά την αντιμετώπιση του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου μας σχετικά με τις ώρες στο πρωτάθλημα Κ18 όταν είμαστε γηπεδούχοι.


Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε πως τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος μας είναι ο μοναδικός που συμμετέχει με δύο ομάδες στο πρωτάθλημα Κ18 και Κ16 κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο λειτουργικά αλλά και οικονομικά, για το τμήμα μας αλλά πολύ καλό για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νομό μας.
Πριν περίπου τρεις βδομάδες σας είχαμε στείλει τις προτεινόμενες ώρες, όταν είμαστε γηπεδούχοι, με την μία από τις δύο ομάδες που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα Κ18 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Αυτό έγινε διότι εσείς όταν καταρτίσατε το πρόγραμμα έχετε βάλει τις δύο ομάδες μας να παίζουν σε κάποιες αγωνιστικές την ίδια ακριβώς ώρα σε διαφορετικά γήπεδα. Αν και οι δύο ομάδες μας είναι φιλοξενούμενες το καταλαβαίνουμε πως δεν είναι στο χέρι μας να αλλάξει η ώρα, αλλά όταν η μία από τις δύο, είναι γηπεδούχος, δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το πρόβλημα ώστε να μην αλλάξει η ώρα. Παρότι μας διαβεβαιώσατε προφορικά βέβαια στον εκπρόσωπο του τμήματος μας στην Τ.Ε. πως θα το κάνετε, δεν το πράξατε.

Φυσικά όλως τυχαίως η δεύτερη μας ομάδα παίζει ως γηπεδούχος με την δική σας ομάδα ατό το Σάββατο στις 16;00 ενώ εμείς ζητήσαμε να παίξει στις 19;00.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν ζητούμε γραπτώς πλέον να μας απαντήσετε για ποιο λόγο δεν έγινε δεκτό το αίτημα μας.
Ευχαριστούμε και περιμένουμε μια απάντηση !
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: