- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΣ Σάμου: Ενημέρωση

Προς τα Σωματεία μας.
1. Οι εργασίες (εμπλουτισμός και διασπορά καουτσούκ) εκ μέρους του εργολάβου στο γήπεδο Μαραθοκάμπου τελείωσαν. Ο Κέρκης και οι υπόλοιπες ομάδες της περιοχής που θα το χρησιμοποιήσουν είναι καλό να απευθυνθούν στον ΔΟΠΟΝΝΑΣ ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία παράδοσης παραλαβής , να αλλαχτούν τα παραχωρητήρια και να σταματήσει η ταλαιπωρία τους.
2. Οι ομάδες του Δήμου Ανατ. Σάμου ας στείλουν γραπτό αίτημα επιχορήγησης των μετακινήσεων τους εκτός νησιού προς το Δημ. Συμβούλιο Δήμου Ανατ. Σάμου. Υπάρχει εκδηλωμένη και αυτόβουλη πρόθεση του Δήμου να ικανοποιήσει αυτά τα αιτήματα και τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Την ίδια καλή πρόθεση σε ανάλογα αιτήματα θα πρέπει να επιδείξουν και τα Δημοτικά Συμβούλια των υπόλοιπων τριών Δήμων του Νομού . Καλό θα είναι οι ομάδες να στείλουν ανάλογα αιτήματα στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων τους.

Η δαπάνη είναι μικρή, αλλά η βοήθεια μεγάλη.

3.Αρχίζουν οι προπονήσεις των Μ.Ο της ΕΠΣ. Επειδή παρατηρείται ότι υπάρχει αρκετά καλό υλικό , θα είναι χρήσιμο να βοηθήσουν και τα σωματεία σ΄ αυτή την προσπάθεια. Μόνο κέρδος θα έχουν, αφού τα παιδιά που θα επιλεγούν θα αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες που αλλιώς δεν θα τις έβρισκαν. Και όσο καλύτεροι νιώθουν ότι είναι , τόσο πιο πολύ το χαίρονται . Και όλο αυτό επιστρέφεται στα σωματεία τους.
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: