- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΑΣ.Ηρακλής Ικαρίας: Ανακοίνωση

Η παρακάτω ανακοίνωση – γνωστοποίηση αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την προώθηση της καλαθοσφαίρισης και του αθλητισμού γενικότερα. Όλο το υγιές φίλαθλο κοινό του νησιού μας που πρέπει να μάθει , κατά τη γνώμη μας , τι συμβαίνει εδώ και δυο μήνες και 24 μέρες εις βάρος του σωματείου μας και όλων όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις και στις δραστηριότητες μας.

Για πρώτη φορά φέτος , όταν έγινε η καθιερωμένη συνάντηση μεταξύ του εκπρόσωπου της δημοτικής αρχής και των εκπροσώπων των σωματείων που δραστηριοποιούνται στην καλαθοσφαίριση και επιθυμούν να κάνουν προπόνηση στο κλειστό Αγίου Κηρύκου( το μοναδικό στο νησί μας) , η δική μας ομάδα δεν ήταν καλεσμένη. Οι λόγοι άγνωστοι . Αυτή η κίνηση από τους υπεύθυνους μας κάνει να νοιώθουμε παράταιροι , απογοητευμένοι και λίγοι . Άσχημα συναισθήματα για μια ομάδα που προσπαθεί να απασχολήσει πολλά παιδιά κάθε χειμώνα σε ανοιχτά γήπεδα με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα της παραπάνω συνάντησης ήταν να παραχωρηθούν όλες οι διαθέσιμες ώρες στα άλλα δυο σωματεία που δραστηριοποιούνται στο άθλημα μας (ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ – ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ) . Όταν λοιπόν ενημερωθήκαμε πως όχι μόνο δεν μας κάλεσαν για την συνάντηση αλλά δεν μας παραχώρησαν και καμία ώρα για προπόνηση , επικοινωνήσαμε με τον υπεύθυνο της Δημοτικής αρχής , ο οποίος αμέσως μας διαβεβαίωσε πως θα γίνει αναθεώρηση του προγράμματος με νέα συνάντηση . Για να μην πολυλογούμε φτάνοντας στο σήμερα μετά από αμέτρητα τηλεφωνήματα από εμάς προς στον υπεύθυνο και αφού μεσολάβησε και φίλος της ομάδας με προσωπική του πρωτοβουλία, μας παραχώρησαν μια προπόνηση 90 λεπτών , η οποία λέει, ότι θα αλλάζει μέρα κάθε εβδομάδα.?.? Δηλαδή τα παιδιά μας θα πρέπει κάθε εβδομάδα να αλλάζουν το πρόγραμμα των μαθημάτων τους για να κάνουν ταξίδι 2 ώρες μπρος και δύο ώρες πίσω και να παίξουν 90 λεπτά μπάσκετ. Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί δεν ασχολούνται οι νέοι της Ικαρίας με τον αθλητισμό .
Έτσι σήμερα 25/11/2021 η αντρική μας ομάδα έχει παίξει 2 αγώνες και έχει κάνει μια προπόνηση μόνο στην έδρα του (και αυτό γιατί δέχτηκε η ομάδα του Ικάρου να μοιραστούμε το γήπεδο σε μια μέρα που είχαν εκείνοι προπόνηση). Να σημειωθεί πως η μόνη απαίτηση της ομάδας μας από την αρχή ήταν ένα δίωρο μεσοβδόμαδα και ένα δίωρο την Κυριακή που συνήθως το γήπεδο είναι άδειο .
Άλλο ένα σοβαρό ζήτημα το οποίο μας έχουν αναφέρει αρκετές φορές οι γονείς των παιδιών μας, είναι η κακή κατάσταση των μπασκετών που υπάρχουν στο μοναδικό λειτουργικό γήπεδο μπάσκετ το χειμώνα , το ανοιχτό Ευδήλου (Γυμνάσιο – Λύκειο) . Ετσι ενημερώνουμε πως μετά από υπόδειξη στην δημοτική αρχή των φθορών που έχουν προκύψει από τις καιρικές συνθήκες, ήρθε τεχνικός και αποφάνθηκε πως όλες οι ζημιές επιδιορθώνονται , κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα. Μην έχοντας την αντίστοιχη εξειδίκευση και έχοντας πίστη στην καλή διάθεση των υπευθύνων , πιστεύουμε πως οι μπασκέτες θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.
Η ομάδα μας έχει μάθει να ζει με τα προβλήματα και τις δυσκολίες , αναμενόμενες και μη.
Δεν μας αρέσει η γκρίνια .
Δεν αντέχουμε την αδικία και την αδιαφορία .
Άλλωστε μέσα από αυτές τις καταστάσεις καταφέραμε ότι έχουμε καταφέρει.
Το Σάββατο 27/11 έχουμε παιχνίδι και χτες κάναμε προπόνηση στην βροχή. ΟΛΑ ΚΑΛΑ




SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: