- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΣ Σάμου: Συνάντηση Δημάρχου - Αντιδημάρχων Ανατολικής Σάμου με τον πρόεδρο της ΕΠΣ. Θετικά τα μηνύματα

Σήμερα 8-10-2021 υπήρξε συνάντηση με θέμα το πρόβλημα που έχει προκύψει με την διαθεσιμότητα των γηπέδων και την παραχώρηση τους στα σωματεία και στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αν. Σάμου κ Στάντζος , οι δύο Αντιδήμαρχοι κος Μητσός και κος Βογιατζής κ ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου. Η συνάντηση είχε μεγάλη διάρκεια κατά την οποία υπήρξε κ σημαντική τηλεφωνική επαφή με την Πρόεδρο του ΔΟΠΟΝΝΑΣ κα Ανδρεάδου.

Μετά το πέρας της , φύγαμε με την αίσθηση ότι με καλή διάθεση, προσωπική επαφή συνεννόηση κ συνεργασία , πράγματα τα οποία επέδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες , όλα λύνονται.

Σκοπός όλων θα πρέπει να είναι να έχουμε γήπεδα σωστά κ ανοιχτά , γεμάτα παιδιά. Αυτός είναι ο προορισμός τους κ για τον λόγο αυτό τα κατασκευάζει η πολιτεία.

Ελπίζουμε κ θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων κ ΣΥΝΕΠΕΙΣ στις υποχρεώσεις κ στις δεσμεύσεις οι οποίες δόθηκαν κ να μην επανέλθουμε …, ώστε να προχωρήσουμε στα αυτονόητα , που είναι η έναρξη των διοργανώσεων κ των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Να δούμε τα γήπεδα γεμάτα παιδιά.

Σχετικά με την προγραμματισμένη συγκέντρωση των σωματείων μας την ερχόμενη Δευτέρα , ενημερώνουμε ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί κανονικά , ώστε να ενημερωθούν τα σωματεία μας για τα επ ακριβώς λεχθέντα στην προαναφερόμενη συνάντηση, αλλά κ για οτιδήποτε άλλο θελήσουν τα σωματεία μας. (πηγή facebook epssamou)

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: