- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Βόλεϊ: Κέρκης Μαραθοκάμπου Παρουσίαση – Πρόγραμμα

Η ομάδα μας με το χτεσινό φιλικό με τον Μίλωνα ολοκλήρωσε μια σειρά αγώνων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την φιλοξενία τις ομάδες του Αστέρα, Πανιωνίου και Μίλωνα.

Η ομάδα μας αναχωρεί σήμερα για την Σάμο όπου θα βρεθεί για το Σαββατοκυριακο (09-10/10/21) στα πλαίσια της παρουσίασης φανέλας και χορηγών που θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Αιολίς στο Βαθύ το Σάββατο στις 20:00.
Παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο για να παρακολουθήσει από κοντά την παρουσίαση εξακολουθεί να είναι σε ισχύ το υγειονομικό πρωτόκολλο λόγω της πανδημίας ως εξής:

-για ενήλικους ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ με πιστοποιητικό εμβολιασμού η πιστοποιητικό νόσησης

-για ανήλικους από 12 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί με επίδειξη PCR test 72 ωρών, RAPID test 48 ωρών

-για ανηλίκους έως 12 ετών εκτός των ανωτέρω, υπάρχει η δυνατότητα εισόδου με Self Test.

Η διαδικασία εισόδου είναι συγκεκριμένη. Επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα μας στο Facebook.

Το Σάββατο το πρωί θα βρίσκεται για τα καθιερωμένα βάρη στο γυμναστήριο ΑΚΑΔΗΜΙΑ FITNESS CLUB και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Ροδιτη Νίκο για την προσφορά του αυτή και το απόγευμα θα προπονηθεί στο κλειστό Βαθέως και μετέπειτα σύσσωμη θα παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Κυριακή πρωί θα ακολουθήσει η τελευταία προπόνηση στο κλειστό Βαθέως και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για Πειραιά ανανεώνοντας το ραντεβού για της 23/10/21 και ώρα 19:00 στο κλειστό Βαθέως για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: