- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Βόλεϊ : Παρουσίαση φανέλας - χορηγών Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου

Τη φανέλα και τους χορηγούς για τη σεζόν 2021-2022 παρουσίασε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΑΣ Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου,  που αγωνίζεται στη Pre League. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Aeolis το βράδυ του Σαββάτου (9/10).
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό . Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Σβαρνιάς. Από την ομάδα μίλησε ο Γενικός Γραμματέας, κ. Στέφανος Καλαμοβράκης και ο προπονητής, κ. Αργύρης Ψάρρας.

Οι παίκτες Μπαρμπούνης, Araya, Nazareno παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις τους, οι οποίες είναι στα χρώματα κόκκινο και μπλε. Τα χρώματα επιλέχθηκαν από τους φιλάθλους μετά από σχετική ψηφοφορία στο διαδίκτυο όπως κάθε χρονιά σημείωσε ο κ. Καλαμοβράκης.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την αθλητική προσπάθεια της. Από το νησί της Σάμου η ομάδα χορηγείται από τον κ. Νίκο Κατρακάζο και τον κ. Δημήτρη Χριστινίδη. Επίσης, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προσέφερε στην ομάδα το ποσό των 10.000€ ως ενίσχυση.

Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση οι παίκτες, ο προπονητής, κ. Αργύρης Ψάρρας, μέλη της διοίκησης, η πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου κ. Μέλπω Λάνδρου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Κατρακάζος, και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Ανατολικής Σάμου κ. Κώστας Βογιατζής ο επιχειρηματίας του νησιού, κ. Δημήτρης Χριστινίδης . Ο ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου τους εντός έδρας αγώνες θα τους δώσει στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως Σάμου, όπου στην πρεμιέρα θα υποδεχτεί την ΑΕΚ το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

SamosSport.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια: