- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Αδιαφόρησε η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και χάθηκαν 80.000 ευρώ από τα σωματεία

80 χιλιάδες ευρώ χάθηκαν από τα σωματεία του Βορείου Αιγαίου που συμμετείχαν στα εθνικά πρωταθλήματα.
Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες έχουν δικαίωμα να χρηματοδοτούν τα αθλητικά σωματεία από το ποσόν που προκύπτει από το 5% του προϋπολογισμού τους. Όμως υπάρχει χρονικός περιορισμός και η καταληκτική ημερομηνία πέρασε χωρίς να εκταμιευτούν τα ποσά στα σωματεία και η Περιφέρεια μας ζήτησε παράταση.

Παράταση για τη Περιφέρεια δεν δόθηκε παρά μόνο για τους Δήμους , με αποτέλεσμα τα σωματεία μας να χάσουν τα παρακάτω ποσά: 20.000 η Σάμος, 35.000 η Λέσβος και 25.000 η Χίος .....Κρίμα. Στοιχεία από φ/β κ. Γιώργου Κουκούλα.

Η αθλητική εκπομπή SamosSport του 2000 fm  στις 17-9-2021 φιλοξένησε τηλεφωνικά τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου αρμόδιο για θέματα αθλητισμού κ. Κουρσουμπά και τον γενικό γραμματέα του ΑΣ Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου κ. Καλαμοβράκη , ο κ. αντιπεριφερειάρχης μας είπε πράγματι χαθήκαν οι ημερομηνίες, αλλά ζητήθηκε παράταση και ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα την πάρουν, τελικά παράταση δεν πήραν και χαθήκαν τα χρήματα που τόσο απαραίτητα ήταν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για τα σωματεία του Βορείου Αιγαίου. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Κέρκη αγωνίζεται στην προ λιγκ στο βόλεϊ.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: