- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Βόλεϊ : Στην Ελλάδα έφτασαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου, Gabriel και Nazareno

Ήρθαν στην Ελλάδα οι δυο νεοαποκτηθέντες βολεϊμπολίστες του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ο Araya Gabriel κεντρικός από την Χιλή , και ο Joselo Nazareno διαγώνιος από το Εκουαδόρ, οι οποίοι και ενσωματώθηκαν στην ομάδα της Σάμου η όποια προετοιμάζετε για το πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών.Από το αεροδρόμιο της Αθήνας τους παρέλαβε ο έφορος της ομάδας κ. Μάνος Kοροντζής

Ανακοινώσεις Κέρκη για την άφιξη των δυο ξένων αθλητών
Araya Gabriel
Την Τρίτη 7-9-2021 έφτασε στην Ελλάδα ο διεθνής μας αθλητής Araya Gabriel έχοντας στις αποσκευές του το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε με την χώρα του την Χιλή στην διοργάνωση που αγωνίστηκε τις τελευταίες μέρες.
Από το αεροδρόμιο της Αθήνας τον παρέλαβε ο έφορος της ομάδας μας Μάνος Kοροντζης και πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία της.

Joselo Nazareno
Την Τετάρτη 8-9-2021 ήρθε στην Ελλάδα και ο δεύτερος ξένος παίχτης μας Joselo Nazareno.
Από το αεροδρόμιο της Αθήνας τον παρέλαβε ο έφορος της ομάδας μας Μάνος Kοροντζης και πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία της.

Κατά την άφιξη του ο διαγώνιος από το Εκουαδόρ δήλωσε
Η Ελλάδα και ο Κέρκης Μαραθοκάμπου μου κέντρισε το ενδιαφέρον, θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους που η ομάδα έχει θέσει αυτήν την χρονιά και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο φιλάθλους μας και την Σάμο!
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: