- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΣ Σάμου: Ανακοίνωση για τα γήπεδα

Μετά την δημοσίευση φωτογραφιών από το SamosSport.gr του γηπέδου Μυτιληνιών Σάμου, η ΕΠΣ Σάμου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Μετά από ανάρτηση τοπικής ιστοσελίδας που αφορά στην απαράδεκτη έως και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί σε συγκεκριμένο γήπεδο είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τα εξής:
Η ΕΠΣ Σάμου έγκαιρα έχει αποστείλει έγγραφο προς τους τρείς Δήμους του Νομού μας , με το οποίο ζητούσε ενημέρωση για την κατάσταση και την διαθεσιμότητα των γηπέδων που ανήκουν στην δικαιοδοσία τους. Απ΄ την ενημέρωση που είχαμε αλλά και από πληροφορίες που συλλέξαμε , έχουμε την αίσθηση ότι η γενικότερη κατάσταση είναι σχεδόν καλή. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες όπως οι περιπτώσεις του ανωτέρου γηπέδου και του γηπέδου Βαθέως που χρήζουν μέριμνας και βελτιώσεων (και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί) σύντομα εκ μέρους του Δήμου Ανατολικής Σάμου και ειδικότερα του αρμόδιου Αντιδημάρχου. Το μεγάλο πρόβλημα έγκειται στο γήπεδο Μαραθοκάμπου όπου οι δύο Δήμοι και ο ( ακόμα εν ισχύ ΔΟΠΟΝΝΑΣ) δεν μπορούν να συνεννοηθούν και να βγάλουν άκρη , με αποτέλεσμα να μην παραλαμβάνει κανείς την εγκατάσταση και ως εκ τούτου να μην μπορεί αυτό να διατεθεί στην νεολαία. Είναι αυτονόητο ότι αυτό το γήπεδο είναι κομβικής σημασίας για την ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων μας, λόγω της μη αποπεράτωσης του γηπέδου των Κοντακαιίκων ( άλλη πονεμένη ιστορία). Εμείς σαν ΕΠΣ δεν είμαστε αρμόδιοι να καταλογίσουμε ευθύνες, που σίγουρα όμως υπάρχουν και ελπίζουμε να μην φθάσουμε στο σημείο να αναγκαστούμε να το κάνουμε. Τα γήπεδα ανήκουν στην νεολαία του νησιού και κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τα δικαιώματα του κόσμου και ειδικότερα των νέων. Δεν νοείται να υπάρχουν ιδιοκτησιακές ή ακόμα χειρότερα τοπικιστικές αντιλήψεις σε κοινωνικά θέματα. Μετά από δύο χρόνια στέρησης του δικαιώματος της άθλησης απ΄ τα παιδιά, ένα ακόμα ( και για ΓΕΛΟΙΟΥΣ λόγους) θα είναι καταστροφικό.
Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στην χώρα μας, παρά μόνο εδώ και επανειλημμένως…  Αναμένουμε…

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: