- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Pramnos Basketball : 6ο Camp Bogrinho 2021

Δελτίο Τύπου
 Η Ικαρία και ο Άγιος Κήρυκος αποτέλεσε για 6ο συνεχόμενο καλοκαίρι τον απόλυτο προορισμό του μπάσκετ.
Το PRAMNOS BASKETBALL CAMP BOGRINHO δικαίως πλέον συγκαταλέγεται στα κορυφαία camp σε όλη την Ελλάδα.Ο Στέργιος Μυτιληνού, οι συνεργάτες του και η ομάδα του ΠΡΑΜΝΟΥ, πάρα τις δύσκολες συγκυρίες λόγω κορωνοιού, οργάνωσαν υπέροχα την μεγαλύτερη μπασκετική συνάντηση σε όλο το Αιγαίο!!!!
Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας που θέσπισε η ΓΓΑ και το Υπουργείο Υγείας, 100 και πλέον παιδιά ηλικίας 7 εως 18 ετών, έζησαν για 3 μέρες μοναδικές στιγμές!!!!
Σε αυτό συντέλεσε και η εξειδικευμένη ομάδα προπονητών, προερχόμενη απο όλα τα κοντινά νησιά και την Αθήνα.
Το πρόγραμμα προπόνησης που επιμελήθηκε ο βοηθός της Maccabi Tel Aviv Βασίλης Γεραγωτέλλης, ήταν στοχευμένο στις ανάγκες των νεαρών αθλητών ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδό τους.Τα παιδιά ακολούθησαν ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης απο τον καταξιωμένο basketball trainer Δημήτρη Πασπαλά και δέχθηκαν τις συμβουλές επιστημόνων από τον χώρο της ψυχολογίας, διατροφολογίας και των πρώτων βοηθειών.
Το PRAMNOS BASKETBALL CAMP BOGRINHO θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους μοναδικούς προσκεκλημένους, που βοήθησαν τους συμμετέχοντες να τους μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία.
Εκτός από τον Γιώργο Μπόγρη που βρίσκεται στο νησί κάθε χρόνο και αγωνίζεται στην ΑΕΚ, το βροντερό παρόν έδωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ και ο head coach της Maccabi Tel Aviv ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος συμμετείχε καθημερινά στις προπονήσεις μικρών και μεγάλων παιδιών!!!!
Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας με όλους τους μεγάλους και μικρούς χορηγούς, καθώς και η βοήθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, έδωσαν ζωή για άλλη μια φορά στο όνειρο όλων, μικρών και μεγάλων, που περίμεναν να ξαναβρεθούν στην όμορφη Ικαρία.
ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!


















(πηγή facebook.com/bogrinhocamp)
SamosSport.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: