- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Αθλητικές εγκαταστάσεις Σάμου- αναδρομή στα έργα

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018
Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Σάμου
Σας γνωρίζουμε ότι έχει συνταχθεί ορθή επανάληψη της αναλυτικής διακήρυξης και της προκήρυξης του διαγωνισμού του έργου ‘’Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Σάμου’’ τις οποίες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.. 
Ο Δήμος Σάμου, προκηρύσσει την με ανοιχτή διαδικασία σύμφωνα με το άρθρο 264 του Ν. 4412/2016 επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου «Αναβάθμιση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Σάμου», με προϋπολογισμό 2.777.777,78 ΕΥΡΩ (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 17%)... ΕΔΩ

 Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 
Ξεκίνησαν τα έργα σε τρία γήπεδα της Σάμου (Στάδιο Σάμου , Μαραθοκάμπου και Κοντακαιίκων) όπως μας ενημέρωσε ο εργολάβος τα έργα στα δυο πρώτα θα τελειώσουν και θα παραδοθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου 2019 , ενώ των Κοντακαιίκων τον Μάρτιο του 2020, επίσης θα γίνουν έργα στα γήπεδα ποδόσφαιρου Μυτιληνιών, και Παλαιοκάστρου ( για προπονητήριο) , και στα κλειστά γυμναστήρια Πυθαγορείου , Βαθέως και Καρλοβάσου .

Στο Στάδιο Σάμου θα αντικατασταθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας (ήδη αφαιρέθηκε ο παλιός) , σκέπαστρο στις κερκίδες όπως μπαίνουμε δεξιά, οι αριστερές θα αφαιρεθούν και θα γίνει το κουλουάρ στίβου.
Στο γήπεδο Μαραθοκάμπου θα μπει πλαστικός χλοοτάπητας , ενώ στο Κοντακαιίκων θα μεγαλώσει ο αγωνιστικός χώρος και θα μπει πλαστικός χλοοτάπητας .

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019
Τα έργα στα γήπεδα Σάμου προχωράνε με αργούς ρυθμούς.
Ποιο συγκεκριμένα:
Στάδιο Σάμου ήταν να παραδοθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2019, δεν είναι έτοιμο έχουν γίνει οι χωματουργικές εργασίες, απομένουν το κουλουάρ, ο χλοοτάπητας και το σκέπαστρο της κερκίδας .

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο στάδιο Σάμου , καιρού επιτρέποντος θα είναι έτοιμο μέχρι τέλος του μήνα. Επόμενο έργο είναι η τοποθέτηση επίσης πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Μαραθοκάμπου.

Γήπεδο Μαραθοκάμπου έγινε η διάνοιξη του δρόμου ετοιμάζουν τα κράσπεδα για να πέσει η άσφαλτο, ενώ στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει γίνει καμία εργασία. Ήταν να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου 2019.
To γήπεδο Κοντακαιίκων θα παραδοθεί το Μάρτιο του 2020 ήδη οι εργασίες προχωράνε .

Τα έργα στα γήπεδα ποδοσφαίρου Μυτιληνιών , όπως και στα κλειστά γυμναστήρια Πυθαγορείου , Βαθέως και Καρλοβάσου δεν έχουν ξεκινήσει.

Κυριακή 08/12/2019
Αγιασμός πραγματοποιήθηκε , μετά την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Σάμου, από τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (ΔΟΠΟΝΑΣ).

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Θεοδώρου Σάμου, π. Δημήτριος Ρηγάκης παρουσία μελών του ΔΟΠΟΝΑΣ και μόνο της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΟ Μεσαριάς (Ικαρία), καθώς η Ένωση αρνήθηκε να παραστεί διότι δεν έλαβε επίσημη πρόσκληση.

Η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ, κα Άννη Ανδρεάδου στη σύντομη ομιλία της, δήλωσε, πόσο χαρούμενη είναι με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Σάμου.

« Από τον Ιούλιο του 2016 που εγκρίθηκαν τα πρώτα 250.000 ευρώ για την αποκατάσταση του βομβαρδισμένου ταρτάν δώσαμε μια υπόσχεση, αν και κατηγορηθήκαμε ότι ήμασταν κατά του ποδοσφαίρου. Οι κόποι μας πήγαν χαλάλι».

Μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας στο νέο χλοοτάπητα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΑΕ Βαθ. Πανς/κου – ΑΟ Μεσαριάς.

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020
Ξεκίνησαν τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου Παλαιοκάστρου Σάμου. Θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και θα τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020
Μετά από ένα χρόνο καμία αθλητική εγκατάσταση δεν έχει αναβαθμιστεί
Στις 13/06/2019 από τον τότε ενιαίο δήμο Σάμου έγινε η εκκίνησης του έργου «Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων» συνολικού προϋπολογισμού 3.250.000,00 ευρώ με ΦΠΑ. Στις 23/06/2020 κανένα έργο δεν έχει ολοκληρωθεί , από τα οκτώ(8) που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα αναβάθμισης. Σε εξέλιξη είναι τα τρία (3) και αυτά εκτός χρονοδιαγράμματος .

Γήπεδα ποδοσφαίρου : Βαθέως ήταν να παραδοθεί 20 Σεπτεμβρίου 2019 ακόμα δεν είναι έτοιμο, Μαραθοκάμπου 30 Σεπτεμβρίου 2019 ακόμα τίποτα, Κοντακαιίκων 31 Μαρτίου 2020 ούτε αυτό. Τα υπόλοιπα έργα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020
Μετά από ένα χρόνο καθυστέρηση, ξεκίνησαν οι εργασίες για την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Μαραθοκάμπου , το παραπάνω γήπεδο ήταν προγραμματισμένο να παραδοθεί πέρυσι τέλος Σεπτεμβρίου.

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021
Έσπασαν οι πάγκοι του γηπέδου Σάμου , κακοτεχνιών συνέχεια
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι κακοτεχνίες είχαν σαν αποτέλεσμα να σπάσουν οι πρόσφατα αγορασμένοι πάγκοι του γηπέδου Σάμου, επίσης ξηλώθηκε μέρος του χλοοτάπητα στην δεξιά πλευρά στο κόρνερ, αυτός ήταν καρφωμένος με 45ες πρόκες.

Αναφέρομαι στις κακοτεχνίες για τον λόγο ότι οι συγκεκριμένοι πάγκοι είναι με ρόδες για να μετακινούνται όταν προπονούνται οι αθλητές του στίβου, είναι πρόχειρα στερεωμένοι σε μικρούς γάτζους στο κουλουάρ του γηπέδου , επικίνδυνοι για τους αθλητές του στίβου. Ακόμα τα αποστραγγιστικά έργα, είναι πάνω στο κουλουάρ και υπερυψωμένα σε αρκετά σημεία .

Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν αρκετά σημεία του γηπέδου που δεν έχουν στρωθεί και κάθε φορά που θα βρέχει θα δημιουργούνται λίμνες με νερό , όπως και ο αγωνιστικός χώρος σε διάφορα σημεία κρατά νερά.

Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021
Φωταγωγήθηκε το γήπεδο Μαραθοκάμπου Σάμου
Άναψαν τα φώτα στο γήπεδο του Μαραθοκάμπου Σάμου μετά τις εργασίες αναβάθμισης και τοποθέτησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.
Οι παρεμβάσεις στο γήπεδο Μαραθοκάμπου Σάμου αφορούσαν στην εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων και προβολέων περιμετρικά του γηπέδου. Το έργο περιλάμβανε ακόμη την ασφαλτόστρωση του δρόμου και την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, προϋπολογισμού 466.874,24 €. Στον παραπάνω προϋπολογισμό περιλαμβάνονται και τα έργα εξομάλυνσης και προστασίας του πρανούς πίσω από τις κερκίδες, μερική αποκατάσταση της περίφραξης , διαμόρφωσης κλίσεων του γηπέδου και κατασκευής τουαλετών .

Σάββατο, 29 Μαΐου 2021
Γήπεδο Σάμου: ούτε οκτώ μήνες ζωή δεν είχε το ταρτάν

Τα λέγαμε, τα γράψαμε τελικά επιβεβαιωθήκαμε , δεν πέρασαν ούτε οκτώ μήνες από την τοποθέτηση του ταρτάν στο γήπεδο Σάμου και άρχισε να φθείρετε. Στην ουσία χρησιμοποιήθηκε από τους αθλητές πολύ λίγο, ούτε μήνα αφού ήταν κλειστό λόγω κορονοϊού . Τι λένε για όλα αυτά οι αρμόδιοι ;

3 Αυγούστου 2021
Κανένα έργο από τα παραπάνω δεν έχει παραδοθεί.
Οι εργασίες στα γήπεδα ποδοσφαίρου Μυτιληνιών , όπως και στα κλειστά γυμναστήρια Πυθαγορείου , Βαθέως και Καρλοβάσου δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. 














SamosSport.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: