- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Νέος Πανσαμιακός Α.Σ. Valencia CF Soccer School Samos

Ο Νέος Πανσαμιακός Α.Σ. τα τελευταία 2 χρόνια συνεργάζεται με την Valencia C.F. , έναν από τους πιο επιτυχημένους και μεγαλύτερους συλλόγους στο ισπανικό ποδόσφαιρο και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο . Ο Ισπανικός σύλλογος έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την δημιουργία μέσα από την Ακαδημία του, νεαρών ταλαντούχων παγκόσμιας κλάσης.

Mέσα από αυτήν την συνεργασία αποσκοπούμε στην καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών μας, ακολουθώντας την μεθοδολογία προπόνησης της Ισπανικής ομάδας, καθώς και την συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη της δικής μας ομάδας και του ποδοσφαίρου της ευρύτερης περιοχής.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και μετά την επιτυχημένη περσινή μας διοργάνωση βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το φετινό καλοκαιρινό προπονητικό πρόγραμμα της Βαλένθια - Valencia CF Soccer Camp που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου , 9 - 11 Ιουλίου.

Παρόντες και προσκεκλημένοι μας θα είναι ο Vicente Roch , προπονητής της ομάδας U12 της Ακαδημίας της Valencia CF, ο οποίος θα είναι και ο υπεύθυνος του camp , αλλά και ο Mario Bonic , συντονιστής του προπονητικού προγράμματος της Valencia CF στην Νοτιοανατολική Ευρώπη .

Περισσότερες Πληροφορίες:
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947729094
Email :
neospansamiakos@gmail.com

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: