- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Γ΄ Εθνική 8ος όμιλος : Θύελλα Ραφήνας- ΑΠΕΣ Πυθαγόρας 5-1 (Βίντεο τα γκολ)

Πρωταθλήτρια του 8ου ομίλου αναδείχτηκε η Θύελλα Ραφήνας σε ένα πρωτάθλημα που τελείωσε σε ένα γύρο , λόγω του κορονοϊού. Ένας όμιλος που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική στην κορυφή, αφού Θύελλα Ραφήνας και Αιολικός ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση, η ομάδα της Ραφήνας πήρε την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα με διαφορά τερμάτων.Στον τελευταίο αγώνα επικράτησε με 5-1 του Πυθαγόρα Κοντακαιίκων Σάμου που μαζί με την ΑΠΕ Μικρασιατική, Αετό Λουτρών και Ακράτητο υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ ο Αιολικός κέρδισε τον Ακράτητο εκτός έδρας με 2-0.

Στον αγώνα της Θύελλας Ραφήνας με τον ΑΠΕΣ Πυθαγόρα το σκορ άνοιξε στο 33΄ο Ζέκιο, στο 48΄ο Δημητρίου έκανε το 2-0, με τον Πυθαγόρα στο 62΄να μειώνουν σε 2-1 με τον Κοκκινάκη. Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με δύο προσωπικά γκολ στο 73΄και στο 76΄ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1, το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Δημητρίου στο 90+3΄ πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ο Πυθαγόρας βάσει της προκήρυξης , επιστρέφει στην τοπική κατηγορία με πολύ μεγάλες εμπειρίες , όμως υπάρχουν πιθανότητες με την αναδιάρθρωση που θα γίνει να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από την γ΄ Εθνική.

Θύελλα Ραφήνας (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Μαργέτης (70΄ Ντόσκας), Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Παντελίδης (63΄ Τσάκωνας), Μπαριτάκης, Δρόσης (85΄ Παναγιώτου), Δημητρίου, Ζέκιο (46΄ Μ. Παπαδόπουλος)

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (Σταμάτης Κουλούρης): Μαρμαράς, Χατζηανδρέου, Σαράντου, Βελάνης, Τσερβανάκου, Μπρέγκνα, Κοκκινάκης (89΄ Πουρλίδαλης), Τσιομπάι (56΄ Σεχάϊ), Κανδύλας, Κάρσας (39΄ Κατσίκας), Πλατίγκος (89΄ Ευγενικός).

Τα γκολ της Αναμέτρησης από το iRafina gr
 
 SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: