- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Η Α.Ε. Βαθ. -Πανσαμιακού τίμησε τον Παναγιώτη Αγριογιάννη (Βιντεο- Φωτο )

Την Παρασκευή 28/05/2021 η Α.Ε. Βαθ. -Πανσαμιακού τίμησε τον Παναγιώτη Αγριογιάννη για την προσφορά του στον σαμιώτικο Σύλλογο και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1979 είναι επαγγελματίας διπλωματούχος προπονητής τερματοφυλάκων (κάτοχος UEFA A – Goalkeeping).

Ο Αγριογιάννης υπήρξε τερματοφύλακας της Α.Ε. Βαθ. -Πανσαμιακού το 1999 και το 2002 και από το 2005 είναι προπονητής τερματοφυλάκων. Το 2006 έγινε προπονητής τερματοφυλάκων των ακαδημιών στον Παναθηναϊκό και αργότερα των ανδρών έως το 2015 που αποχώρισε και ανέλαβε τους τερματοφύλακες της FC Al Raed της Σαουδικής Αραβίας. Το 2016 προσλήφθηκε στην Ομόνοια Κύπρου και από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως και σήμερα βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

Ποδοσφαιρική καριέρα
Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 1991 από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού αγωνιζόμενος στην θέση του τερματοφύλακα. Παρέμεινε στον Ολυμπιακό για 6 έτη. Συνέχισε να αγωνίζεται ως τερματοφύλακας μέχρι το 2005 οπότε και αποχώρησε λόγω σοβαρού τραυματισμού. Σε αυτό το διάστημα αγωνίστηκε και στη Σάμο στην Αθλητική Ένωση Βαθύλλου –Πανσαμιακού, και στην Αναγέννηση Σάμου.

Την τιμητική πλακέτα έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Α.Ε. Βαθ. -Πανσαμιακού  Παναγιώτης  Φραντζέσκος

Βασίλης Νταλαμανής: ο Αγριογιάννης ίσως το καλύτερο παιδί που πέρασε από την ομάδα































(Νίκος Οικονόμου)
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: