- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Άνοιξε το στάδιο Καρλοβάσου για τις ακαδημίες

Από σήμερα 17-5-2021 επιτρέπονται οι ατομικές προπονήσεις των ακαδημιών στο στάδιο Καρλοβάσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Σάμου
Με την υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 29922 Κ.Υ.Α., που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ με αριθμό 1944/Β/13.05.2021, αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Καρλοβάσου με τις εξαιρέσεις των ακολούθων περιπτώσεων:
1) Σε ομάδες έως τριών ατόμων συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή εάν υπάρχει ή οικογενειών (συζύγους και τέκνα ανεξαρτήτου αριθμού ατόμων), χωρίς παρουσία θεατών, για άθληση μέσω των ατομικών αθλημάτων στο στίβο, με μέγιστη παρουσία αθλητών και αθλουμένων 50 άτομα συνολικά εντός της ανοιχτής αθλητικής εγκατάστασης.

2) Για προπονήσεις και επίσημους αγώνες, χωρίς παρουσία θεατών, ομάδας

Γ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου.
Σε κάθε περίπτωση, η εφαρμογή της παραπάνω εξαίρεσης της παραγράφου 2 είναι δυνατή μόνο εφόσον ακολουθείται υγειονομικό πρωτόκολλο που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την παράγραφο 1.

Από σήμερα επιτρέπεται η λειτουργία των αθλητικών ακαδημιών μόνο για ατομικές προπονήσεις χωρίς ομαδικό παιχνίδι σε σταθερά γκρουπ έως δέκα (10) ατόμων.

Ωράριο λειτουργίας Δημοτικού Σταδίου Καρλοβάσου :

Δευτέρα - Παρασκευή
10:00 - 20:30
Σάββατο
10:00 - 14:00

Εκ του Δήμου Δυτικής Σάμου

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: