- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Γ΄ Εθνική 8ος όμιλος - 8η αγωνιστική: ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Σάμου - Αιολικός Μυτιλήνης 0-2 (Δηλώσεις)

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ Εθνικής, η ομάδα του Πυθαγόρα Κοντακαιίκων Σάμου ηττήθηκε με 2-0 από τον Αιολικό Μυτιλήνης Λέσβου.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιγνίδι με λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 19′, όταν ο Αμυρσώνης έκανε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πιττατζιή,

στο 23′ ο Μπουρούς εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Λαμπράκη, αυτός σούταρε και ο Σαπουνάς απέκρουσε πάνω στη γραμμή του τέρματος, αποσοβώντας βέβαιο γκολ.
Στο 36′ σουτ του Λαμπράκη, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαρμαρά άουτ .
Το 0-1 έκανε στο 40′ ο Λαμπράκης με σουτ μέσα από την περιοχή , στο 45′ ο Μαρμαράς απέκρουσε σουτ του Μίλιτς .
Ο Σρέτσκοβιτς στο 53′ διπλασίασε τα τέρματα του Αιολικού με σουτ μέσα από την περιοχή, ο Πυθαγόρας στο 78′ έχασε την ευκαιρία να μειώσει το σκορ με τον Τσομπάι όταν μόνος και αφύλαχτος μέσα στην περιοχή σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο, η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Πιττατζιή.

Καλή η διαιτησία από τους: Νικόπουλο, Μπεκιάρι, Κατελανάκη .

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας (Σταμάτης Κουλούρης) : Μαρμαράς, Σαπουνάς, Χατζηανδρέου (66′ Μπρέγνκα ), Δριτσάκης, Ιωαννίδης, Βελάνης (56′ Τσομπάι), Αμυρσώνης, Σεχάι (66′ Κοκκινάκης), Κανδύλας (56′ Κουφογιάννης), Κάρσας, Πλατίγκος (66′ Τσερβανάκου).

Αιολικός (Δημήτρης Παπασπύρου) : Πιττατζιής, Αγριμάκης, Ψάνης, Ζώνας, Μπάρκας, Κεσίδης (92′ Αργυρίου), Σρέτσκοβιτς, Μίλιτς (81′ Πρωτούλης), Μπουρούς (69′ Κέντρος), Βουκομάνοβιτς (69′ Καλαμποκάς), Λαμπράκης (92′ Μαυράκης)

Δηλώσεις προπονητών
Παπασπύρου -Κουλούρη 

(Νίκος Οικονόμου)
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: