- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Γ΄ Εθνική 8ος όμιλος 10η αγωνιστική: ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - ΑΟ Πανελευσινιακός 3-4

Ο ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Κοντακαιίκων Σάμου έχασε με 3-4 μέσα στην έδρα του από τον Πανελευσινιακό. Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι στο 3΄, το πέναλτι κέρδισε ο Κακοσίμος και εκτέλεσε εύστοχα ο Λάμπρου, στο 19΄ο Πλατίγκος ισοφάρισε σε 1-1 όταν έκλεψε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο του γηπέδου μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Σφύρλα, η χαρά όμως κράτησε λίγο αφού ο Σεκούμπα στο 22΄ με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Πανελευσινιακό με 1-2, ο Πυθαγόρας δεν το έβαλε κάτω και στο 45΄ ισοφάρισε σε 2-2 με πλασέ του Κοκκινάκη, σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ελευσίνας μπήκε πιο δυνατά και έφτασε κοντά στο γκολ στο 53΄με τον Σεκούμπα αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την μικρή περιοχή η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μαρμαρά, στο 63΄ο Αρβανιτάκης με σουτ έκανε το σκορ 2-3 και ο Κακοσίμος στο 69΄το 2-4, ο Πυθαγόρας δεν παράτησε το παιγνίδι και μείωσε σε 3-4 στο 84΄με τον Τσιομπάι και έφτασε πολύ κοντά στο 4-4 στην εκπνοή του αγώνα , όταν ο Αμυρσώνης βγήκε τετ α τετ με τον Σφύρλα πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από το τέρμα και έφυγε άουτ.

Πολύ καλή η διαιτησία από τους Νικόπουλο, Καραγεώργο και Ιωαννίδη.

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Κοντακαιίκων (Σταμάτης Κουλούρης): Μαρμαράς, Σαπουνάς, Χατζηανδρέου, Ιωαννίδης, Δριτσάκης, Μπρένγκα, Πλατίγκος, Κοκκινάκης (54 Βελάνης), Κανδύλας( 64 Τσιομπάι), Κάρσας, Αμυρσώνης.

ΑΟ Πανελευσινιακός(Θεόφιλος Καλύβας): Σφύρλας, Παναγιωτόπουλος, Σεμερτζάκης(54′ Μπουρντένης), Λογοθέτης(81′ Κακάμης), Οικονομόπουλος, Μπούσης, Λάμπρου, Μακρίδης, Κακοσίμος, Σεκούμπα, Τούσης(54′ Αρβανιτάκης).
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: