- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

ΕΟΚ: Έβγαλε διοίκηση και ο Βασιλακόπουλος - Η λύση στα δικαστήρια

Όπως αναμενόταν, βγήκε και… δεύτερη διοίκηση στην ΕΟΚ, με τον λόγο πλέον να περνά στη δικαιοσύνη

Το νέο ΔΣ της ΕΟΚ, που συνήλθε διαδικτυακά απόντων των υποστηρικτών Φασούλα και Λιόλιου, ανέδειξε όπως αναμενόταν τη δική του διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.
Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομοσπονδίας έλαβε 11 ψήφους από τα 12 μέλη που συμμετείχαν στη διαδικασία και εξελέγη… ένας ακόμη προσωρινός πρόεδρος, μετά τον Φάνη Χριστοδούλου που είχαν ψηφίσει χθες άλλα εννιά μέλη που σήμερα απείχαν από τη διαδικασία. Μάλιστα τα μέλη που έβγαλαν προσωρινό πρόεδρο τον μεγάλο άσο του παρελθόντος χθες, πήγαν σήμερα στο Πρωτοδικείο και ζήτησαν να εγκριθεί η νομιμότητα της διαδικασίας.

Τη λύση θα δώσει η δικαιοσύνη, καθώς είναι σαφές πως δεν μπορεί να υπάρξει… δικέφαλη προεδρία στην προσωρινή διοίκηση. Την Τετάρτη αναμένεται το νέο επεισόδιο στην υπόθεση, καθώς αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση από το Πρωτοδικείο.

Σημειώνεται πως ο Γιώργος Βασιλακόπουλος προσανατολίζεται σε εκλογές στην ΕΟΚ στα τέλη Μαΐου και όχι ηλεκτρονικά, αλλά με φυσική παρουσία (και κατόπιν self test κορωνοϊού) θέτοντας και ως όρο να εγγραφούν όλα τα ενεργά σωματεία στο μητρώο της ΓΓΑ, ενώ η πλευρά Φασούλα και Λιόλιου επιθυμεί να γίνουν πιο σύντομα οι εκλογές και ηλεκτρονικά.
Πηγή:www.sport-fm.gr

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: