- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Πέθανε από κοροναϊό ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής

Ο Βασίλης Σεβαστής, επί χρόνια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και παλιός πρωταθλητής στο δέκαθλο, έδινε μάχη με τον covid-19 για περίπου ένα μήνα και η είδηση του θανάτου του σκορπάει την θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό

Ο πρώην βουλευτής Σάμου κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος , έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook
Θύμα της πανδημίας και ο Βασίλης Σεβαστής. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, παράγοντας του δημόσιου βίου και αθλητής.
Φίλος και συμπατριώτης, με καταγωγή από την Λέκα.
Το 1996 ήταν Διευθυντής του Υφυπουργού Αθλητισμού Ανδρέα Φούρα και συνεργαστήκαμε στην σύνταξη της Προγραμματικής Σύμβασης που, ως Νομάρχης είχα υπογράψει με τον Υφυπουργό, με προϋπολογισμό 750 εκ. δρχ. Με τη Σύμβαση αυτή, επεκτάθηκε και ολοκληρώθηκε το Κλειστό στο Βαθύ, το Κλειστό στο Πυθαγόρειο, πολλά γήπεδα και έγιναν εργασίες και επεκτάσεις σε όλους τους αθλητικούς χώρους στο Νομό.

Η φωτογραφία, είναι στο σαλόνι του ΜΙΛΕΝΑ σε ταξίδι προς Ικαρία, όπου έπεσαν οι υπογραφές για τη Σύμβαση. Βασίλης Σεβαστής, Ανδρέας Φούρας, Κώστας Σοφούλης και εγώ.
Στην σημαντική για το Νομό μας απώλεια του τότε Βουλευτή, αξέχαστου δάσκαλου Κώστα Σοφούλη, έρχεται τώρα να προστεθεί και αυτή του Βασίλη Σεβαστή….

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: