- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Γ΄Εθνική: ΑΨΕΣ Πυθαγόρας - Αετός Λουτρών 2-2 (Βίντεο - Φωτο)

Επιστροφή στη δράση των ομάδων της Γ Εθνικής κατηγορίας. Η έναρξη έγινε την Παρασκευή 9-4-2021 στο Καρλόβασι Σάμου με τον αγώνα Πυθαγόρας Κοντακαιίκων - Αετός Λουτρών Λέσβου 2-2, παιγνίδι για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

 Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36′ με γκολ που πέτυχε Δρακούλης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σεφουλάι, σκορ ημιχρόνου.


Στην επανάληψη οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν,  με τον Πυθαγόρα να ισοφαρίζει στο 71΄ σε 1-1 με γκολ του Κανδύλα με κεφαλιά, αφού εκμεταλλεύτηκε  την σύγχυση που έγινε στην περιοχή του Αετού Λουτρών μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Κάρσα . Στο 86΄ ο Μιχαλάκης με σουτ έκανε το 1-2 μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Κατσίκας στο 97΄ εκμεταλλευόμενος το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων .

Πολύ καλή η διαιτησία από τους: Νικόπουλο , Τραούδα , Βαμβακά.
Παρατηρητής διαιτησίας : Συμεωνίδης 

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Κοντακαιίκων (Κουλούρης): Μαρμαράς, Σαπουνάς, Αμυρσώνης , Πουρλίδαλης, Δριτσάκης (95′ Κοκκινάκης), Βελάνης (66′ Τσιοπάι), Τσερβανάκου (93′ Χατζηανδρέου), Μπρέγκνα, Κανδύλας (93′ Κατσίκας), Κάρσας, Σεχάι (66′ Ιωαννίδης),

ΑΓΣ Αετός Λουτρών (Διονυσάτος - Τσίγκας) : Παπάζογλου, Ευαγγελέλλης, Μουτζούρης, Πετρουζέλλης, Δρακούλης, Κριπιντίρης, Σεφουλάι (89′ Τοπάλι), Τσομπανέλλης, Παπαδόπουλος, Μιχαλάκης (90′ Μιχαλακέλλης), Χρυσάφης (78′ Καπταγιάννης).
Τα γκολ του αγώνα 

Δηλώσεις Προπονητών
Φωτογραφείς 










































SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: