- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Γ' Εθνική: Σέντρα στις 11 Απριλίου - Το σχέδιο της επανεκκίνησης

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική επανέναρξη στην Γ' Εθνική στις 11 Απριλίου.


Η νεοσύστατη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε, στην πρώτη της συνεδρίαση υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη, την άμεση επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής στις 11 Απρίλιου.
Η επανέναρξη θα γίνει από εκεί που σταμάτησε το πρωτάθλημα και θα ολοκληρωθεί με διεξαγωγή του πρώτου γύρου.

Η ΕΕ της ΕΠΟ προχώρησε και σε τροποποίηση της προκήρυξης ώστε η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος να γίνει χωρίς προβλήματα.

Προκύπτει ότι η Γ' Εθνική θα τελειώσει τον πρώτο γύρο, που θα είναι και ο μόνος που θα διεξαχθεί, στις 6 Ιουνίου, ενώ στις 13 Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου (μίνι πρωτάθλημα).

Από εκεί και πέρα, θα χρειαστούν και δύο εμβόλιμες Τετάρτες, ενώ σε ό,τι αφορά τα εξ αναβολής θα οριστούν μετά τις 14 Απριλίου.

Για το θέμα του υποβιβασμού, όλα είναι ανοιχτά καθώς δεν φαίνεται να πάρθηκε ακόμη κάποια απόφαση. Ενδεχομένως να μην αλλάξει κάτι στο θέμα αυτό και να πέσουν όσες ομάδες προβλέπονται.
Η απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ για τη Γ' Εθνική:

Ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Ως ημερομηνία επανέναρξης ορίστηκε η 11η Απριλίου 2021. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν γύρο και θα συνεχιστεί από το σημείο που διεκόπη. Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ ως εξής: θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι των 5 ομάδων, Βορρά και Νότου, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας. Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν.

Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ. ( Πηγή www.onsports.gr)

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: