- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Βακάλης στη "Δίκη": "Δεν ψήφισα λόγω Αυγενάκη - Το πόρισμα Ντουρμισάι θα το παραδώσω στον Ζαγοράκη"

Ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου κ. Νίκος Βακάλης αποκάλυψε στη "Δίκη στο Open" ότι δύο ανώτατοι αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας εμπλέκονται στην υπόθεση Ντουρμισάι.


Η FIFA στις 8 Μαΐου 2020 επέβαλε πρόστιμο 470.000 ελβετικών φράγκων στην ΕΠΟ επειδή κακώς εξέδωσε δελτίο στον τότε ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος είχε απαγόρευση μεταγραφών.
Ο κ.Βακάλης δήλωσε ότι έχει συντάξει σχετικό πόρισμα για την ευθύνη των δύο ανώτατων αξιωματούχων και προτίθεται να το παραδώσει στον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη.

Παράλληλα εξήγησε γιατί ήταν ο μόνος εκλέκτορας που αρνήθηκε να ψηφίσει: "Οι ωμές παρεμβάσεις του κ.Αυγενάκη στο ποδοσφαιρικό αυτοδιοίκητο και η κυβερνητική απαίτηση να επιλεγεί ο κ.Ζαγοράκης για την προεδρία της ΕΠΟ με οδήγησαν στην απόφαση να μην μετάσχω στις αρχαιρεσίες".

Σφοδρή κριτική στον κ.Αυγενάκη άσκησαν και τρεις ποδοσφαιρικοί παράγοντες που είναι στελέχη του κυβερνώντος κόμματος: Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ Σταύρος Ψαρρόπουλος, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Δημοσθένης Κουπτσίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου

(Πηγή www.sportime.gr/)
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: