- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Νίκος Βακάλης: Εγώ δεν θα ψηφίσω τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, τοποθετήθηκε για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη, αλλά και την παρέμβαση της Κυβέρνησης στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του το Metropolis 95.5:
Για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη:  «Το όνομα Ζαγοράκης είναι κάτι πολύ σημαντικό, πολύ σπουδαίο. 
Υπήρξε αρχηγός της χρυσής Εθνικής και είναι ένα πρόσωπο απόλυτα σεβαστό. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια κατάσταση που προσωπικά δεν με ευχαριστεί. Τα έχω πει και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
 Είναι ένα πολύπλοκο θέμα, είναι υποχρέωσή μου να υπερασπίζομαι το συμφέρον της ένωσής μου αλλά και όλων των ενώσεων. 
Είναι πασιφανές ότι υπάρχει κρατική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός, τι πάει να πει «big 4»;
 Οι υπόλοιποι δηλαδή τι είναι; Αυτά, απαγορεύονται αυστηρά από τα διεθνή καταστατικά».

«Μπορώ να συμφωνήσω σε πολλά πρόσωπα, απλά να γίνονται κάτω από θεσμικές διαδικασίες και όχι κρατικές παρεμβάσεις. Διαφωνώ σε όλο αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν γίνεται να συζητά η κυβέρνηση μόνο με το «big 4».

Ερωτηθείς για τον ποιον υποψήφιο θα ψηφίσει:
«Δεν θα ψηφίσω τον Ζαγοράκη. Ρητά και κατηγορηματικά. Δεν γνωρίζω αν θα ψηφίσουν και άλλοι όχι».

Στο ερώτημα αν τον πήρε κάποιος τηλέφωνο για να του αλλάξει γνώμη: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση…»

Για το ποιος θα μπορούσε να είναι αντίπαλος του Ζαγοράκη: «Εγώ θα ήθελα τον κ. Λυσσαρίδη, όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως θα ήταν καλύτερος για πρόεδρος ο Λυσάνδρου. Καταλαβαίνετε πως από εδώ και πέρα, η κάθε κυβέρνηση και ο κάθε πρωθυπουργός θα μπορεί να παρέμβει και αυτό δεν είναι επιτρεπτό».
Πηγή: soccerplus.g

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: