- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ να παραμείνω πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ! ...δήλωσε σε Συνέντευξη της, η Περιφερειακή Σύμβουλος Β.Α ΑΙΓΑΙΟΥ & πρώην Προέδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδου.


Η κ. Ανδρεάδου απάντησε πως ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ να παραμείνει πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ.
Κι ο λόγος κ. Ανδρεάδου; Η ασυνεννοησία των δύο Δήμων κ. Αβραμίδη. 
Δραματικές αποκαλύψεις, φίλοι μου , που σοκάρουν. 
Σε συνέντευξη της, η κ. Άννη Ανδρεάδου , δήλωσε ότι στο γήπεδο Κοντακεΐκων έχουν σταματήσει οι εργασίες κι αυτό γιατί οι Τεχνικές Υπηρεσίες είχαν αφήσει τον ανάδοχο μηχανικό, τον κ. Τσακουμάγκο να παίζει μόνος του μπάλα στα Γήπεδα και τώρα μας πήρε η μπάλα. Δυστυχώς κ. Αβραμίδη.
 Τι εννοείτε κ. Άννη; 
Οι Τεχνικές Υπηρεσίες ήταν υπεύθυνες να ελέγχουν τον κ. Τσακουμάγκο ο οποίος ανέλαβε την αναβάθμιση οχτώ αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη Σάμο και δυστυχώς καμία ακόμη δεν έχει παραδοθεί . 
κ. Αβραμίδη ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ, επί προεδρίας μου, εξασφάλισε για την αναβάθμιση των οκτώ αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη τη Σάμο 3.250.000 ευρώ. Τα πρώτα 250.000 ευρώ, τα εξασφαλίσαμε από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και τα 3.250.000 ευρώ από το Ειδικό Αναπτυξιακό πρόγραμμα Β. Αιγαίου. 
Καταφέραμε με τη βοήθεια του Θεού και των Τεχνικών υπηρεσιών του Ενιαίου Δήμου Σάμου να έχουμε έτοιμες όλες τις μελέτες με πολύ αγώνα και ευχαριστούμε πολύ τους μηχανικούς που εκπόνησαν αυτές.

 Ο κ. Τσακουμάγκος ανέλαβε το έργο με έκπτωση 38 τοις εκατό. Χαρήκαμε γιατί ως έμπειρος εργολάβος και ως Σαμιώτης θα τελείωνε το έργο που ανέλαβε στον προβλεπόμενο χρόνο. Ειλικρινά χαρήκαμε όλοι γι' αυτό κι εγώ ομολογώ ακόμη περισσότερο. Όμως δυστυχώς κ. Αβραμίδη οι υπερβάσεις που έγιναν φτάνουν το ύψος του 40 και του 42 τοις εκατό. 

κ. Άννη , εσείς πότε ενημερωθήκατε για όλα αυτά;
 Ποτέ μα ποτέ δεν ενημερώθηκε ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ από τις Τεχνικές Υπηρεσίες. 
Προκαλέσαμε συνάντηση το Σεπτέμβριο του 2020 στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ανατολικής Σάμου , παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων των Τεχνικών υπηρεσιών, του κ. Τσακουμάγκου, των δύο Δημάρχων, του Αντιδημάρχου Μαραθοκάμπου, του κ. Καραγιαννίδη, του κ. Θανάση Αποστόλου κι εκεί δια στόματος του Αντιδημάρχου του κ. Μιχάλη Μητσού, ο κ. Στάντζος αν και ήταν στο Δημαρχείο δεν εμφανίστηκε καθόλου , μας ανακοινώθηκε ότι σταματούν οι εργασίες και στο Γήπεδο του Μαραθοκάμπου και στο Γήπεδο των Κοντακεΐκων. Αυτό αποκλείεται είπα ,χτυπώντας το χέρι μου στο τραπέζι , ζητώντας να μάθω το γιατί.
 Τότε μας ανακοινώθηκαν οι υπερβάσεις που έγιναν και ότι τα χρήματα δεν φτάνουν. 
Διεκδίκησα με επιχειρήματα την ολοκλήρωση των έργων και στα δύο γήπεδα.
 Τελικά κατάφερα και με τη στήριξη του κ. Λυμπέρη, του Δημάρχου Δυτικής Σάμου, τον οποίο είχα παρακαλέσει πολλές φορές να είναι παρών στη συνάντηση , τη συνέχιση των έργων και την ολοκλήρωση αυτών στο Γήπεδο του Μαραθοκάμπου. 
Επέμενα όμως δυστυχώς μόνη μου και για την ολοκλήρωση του γηπέδου των Κοντακεΐκων αλλά αφού δεν στήριξε την άποψή μου αυτή και ο κ. Λυμπέρης, δυστυχώς δεν εισακούστηκα. 
Όχι γιατί δεν ήθελε αλλά γιατί φοβήθηκε μήπως δεν ολοκληρωθεί ούτε του Μαραθόκαμπου αν επιμέναμε περισσότερο. 
Και τι σας είπαν κ. Ανδρεάδου για το Γήπεδο Κοντακεΐκων; 
Τι μου είπαν κ. Αβραμίδη . Αυτό που πρότεινε ο κ. Μητσός, σίγουρα θα είχε συζητήσει το θέμα και με τον κ. Στάντζο ήταν το εξής: Να πάνε κι οι δυο Δήμαρχοι μαζί στην Αθήνα για να βρουν 1.000.000 ευρώ. 
Αυτό συμφωνήθηκε. Και πάλι αντέδρασα. Και με ποια αιτιολογία θα πάνε να ζητιανεύουν οι Δήμαρχοι χρήματα στην Αθήνα, ρώτησα . Χρήματα υπήρχαν. Και μάλιστα αρκετά. 
Αν δεν συνέφερε τον κ. Τσακουμάγκο ας αναλάμβανε το έργο με μικρότερη έκπτωση . 
Τότε πήρε το λόγο ο κ. Καραγιαννίδης ,ο οποίος ήταν Προϊστάμενος των Τεχνικών υπηρεσιών του Ενιαίου Δήμου Σάμου και είπε, ότι οι μελέτες που εκπόνησαν ήταν ελλιπείς γιατί ο Δήμαρχος ο κ. Αγγελόπουλος τους είχε πιέσει μέσα σε τρεις μέρες ,να τις ετοιμάσουν. 
Βεβαίως ο κ. Αποστόλου είχε τότε τις ενστάσεις του για τις υπερβάσεις που έγιναν. 
Τότε είπα. Και γιατί κ. Καραγιαννίδη εφόσον γνωρίζατε ότι οι μελέτες ήταν ελλιπείς δεν τις συμπληρώνατε να τις στείλετε εγκαίρως στην Ελεγκτική Επιτροπή για την έγκρισή τους και τώρα σταματάτε τα έργα; 
Και τελικά κ. Ανδρεάδου,τι έγινε; 
κ. Αβραμίδη. Την 1η Οκτωβρίου προσκαλώ εγγράφως στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Ανατολικής Σάμου ,τους δύο Δημάρχους , τις Τεχνικές Υπηρεσίες, τον κ. Τσακουμάγκο ,την ΕΠΣ, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κοντακεΐκων , τον κ. Σβερκίδη και τον κ. Παυλή, ο οποίος δεν παραβρέθηκε, ως υπεύθυνους αθλητισμού για να τους εκθέσω εκ νέου τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Γήπεδο των Κοντακεΐκων. 
Ήταν όλοι παρόντες εκτός από το Δήμαρχο Δυτικής Σάμου. Αντί του κ. Λυμπέρη παραβρέθηκε ο κ. Γιώργος Διακοσταμάτης. Βεβαίως εδώ πρέπει να πω ότι ενώ είχα εξασφαλίσει την παρουσία του έχοντος τη Γραμματειακή υποστήριξη του ΔΟΠΠΟΝΑΣ του κ. Μιχάλη Σταυριανού για να κρατήσει πρακτικά ,τελικά έπρεπε όπως είπε ο κ. Μητσός να πάει στην Τράπεζα . Και πάλι αντέδρασα γιατί και το Σεπτέμβριο στην συνάντηση που έγινε ο κ. Σταυριανός αν και ήταν σίγουρο ότι θα είναι παρών δεν εμφανίστηκε. Τότε όμως δεν μπόρεσα να καταλάβω το γιατί.

Το 2ο μέρος από τη Συνέντευξη της Περιφερειακής Συμβούλου Β.Α ΑΙΓΑΙΟΥ & "πρώην" προέδρου του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννης Ανδρεάδου θα συνεχιστεί με μεγάλο ενδιαφέρον την επόμενη εβδομάδα και με περισσότερες αποκαλύψεις!
πηγή samospress8.blogspot.com/

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: