- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Απάντηση του κ. Αλέξανδρου Τατούρη στην 285/ 27-1-2020 επιστολή του Ν.Ο. Σάμου

Χαίρομαι που η κατά την άποψη σας αήθη και συκοφαντική δυσφήμηση που υπέστη ο Ν.Ο. Σάμου από εμένα ήταν η αιτία για να καταδικάσει (επιτέλους) ο Ν.Ο. Σάμου την αποτρόπαια πράξη του πρώην προπονητή σας, ποτέ δεν είναι αργά.
Βεβαίως και είμαι συγγενής του κ. Τσουμάκη το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Τα όσα ισχυρίζεστε ότι ο κ. Ν. Τσουμάκης δήλωσε αδυναμία να προπονεί τα παιδιά είναι ψευδή αλλά για αυτό ας σας απαντήσει ο Ν.Τσουμάκης.

Οι σοβαροί αθλητικοί σύλλογοι ζητούν και βιογραφικό και συστατικές επιστολές από τους προπονητές ειδικά όταν αυτοί είναι άγνωστοι και έχουν να συναναστραφούν με παιδία, και μάλιστα τους βάζουν να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κατηγορηθεί και δεν έχουν καταδικαστεί για αδικήματα σαν αυτό που κατηγορείται ο πρώην προπονητή σας, τηλεφωνήστε σε έναν σοβαρό σύλλογο να μάθετε) δεν αρκούνται σε δύο τηλέφωνά.

Καλό θα ήταν να μας πείτε και σε ποιους ομίλους μιλήσατε και με ποιους μιλήσατε ονοματεπώνυμο και ιδιότητα γιατί αν όντως έγινε έτσι (πράγμα που δεν πιστεύω) τότε αυτοί σας απέκρυψαν τις καταγγελίες που είχαν γίνει από την αθλήτρια, και θα έπρεπε από εχθές να έχετε κινηθεί νομικά.

Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η μόνη ασφαλιστική δικλείδα που είχε ο Ν.Ο. Σάμου για να φέρει τον κατά την δική του ομολογία παιδεραστή σε επαφή με την κόρη μου ήταν τα δυο τηλέφωνα που ισχυρίζεστε ότι κάνατε (ευτυχώς το πατρικό μου ένστικτο λειτούργησε σωστά).

Μετά από όλα αυτά πιστεύεται ότι το τότε Δ.Σ. έκανε ότι ήταν καλύτερο προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο προπονητής πληρούσε τα απαραίτητα προσόντα; ή έκανε το μίνιμουμ;. θεωρείται ότι όλα τα κάνατε σωστά και με αυτό τον τρόπο θα συνεχίσετε να προσλαμβάνετε προπονητές ή μήπως από εδώ και πέρα θα ζητάτε συστατικές επιστολές και θα κάνετε 100 τηλέφωνα πριν προσλάβετε κάποιον, και δεν θα βασίζεστε μόνο στο μητρώο της ομοσπονδίας (που όλοι είδαμε πως λειτουργεί).

Ρωτάω για δεύτερη φορά υπάρχει σύμβαση με τον προπονητή υπάρχουν φορολογικά παραστατικά για τα χρήματα που πήρε, γιατί αν όχι προκύπτουν και φορολογικές και ασφαλιστικές παραβάσεις, αν διαπιστωθούν αυτές θα φταίει πάλι ο Τατούρης η η "ικανότητα" και η "επάρκεια" των νομικών εκπροσώπων του Ν.Ο. Σάμου, αφού δεν απαντάτε θα το ερευνήσω ο ίδιος, προκειμένου να μην έχω τύψεις ότι σας αδικώ.

Λυπάμαι που την 285 27/1/21 επιστολή την υπογράφουν εκπαιδευτικοί και θα συμφωνήσω με το επιχείρημα σας για τον τρόπο πρόσληψής των εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Έστω και την ύστατη στιγμή παραδεχτείτε ότι δεν λειτουργήσατε σωστά ζητήστε ένα συγνώμη (τι ποιο ωραίο και ποιο τίμιο) και διδαχτείτε από τα λάθη σας , ναι κύριοι όσοι διαχειρίστηκαν την συγκεκριμένη πρόσληψη ήταν ανεπαρκείς και εγκληματικά ανεύθυνοι όχι γιατί το λέω εγώ αλλά γιατί έτσι έδειξε η ιστορία, αν δεν το έχετε καταλάβει τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Τέλος αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για όσα έχω γράψει και δεν παίρνω τίποτα πίσω και θα αισθανθώ ακόμα ποιο υπερήφανος αν κινηθείτε νομικά εναντίων μου.

ΣΑΜΟΣ 28/1/2020
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΤΟΥΡΗΣ

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: