- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Η BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΕ στηρίζει το βόλεϊ της Rhenia Tours Αναγέννησης Σάμου

Ένας Ελληνικός κολοσσός στηρίζει το βόλεϊ της Αναγέννησης Σάμου με νέες εμφανίσεις.

Το μπαμ έγινε. Ο Ελληνικός κολοσσός του φωτισμού BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε. εκτιμώντας την ιστορία του συλλόγου μας, και θέλοντας να την βοηθήσει να παραμείνει στην κορυφή ντύνει φέτος την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΜΟΥ.

Μια από τις πιο σύγχρονες και δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης είναι η ελληνική εταιρεία BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε. Η τεχνολογία, η ποιότητα, η ασφάλεια, η απόλυτη ταύτιση με τις υψηλές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές την καθιερώνουν στην 1η θέση της ελληνικής αγοράς φωτιστικών.

Τι κοινό έχουν τα φώτα του Αστέρα Βουλιαγμένης, που άναψαν ξανά έπειτα από 2,5 χρόνια προχθές Παρασκευή, με τα φώτα των γραφείων της Google στην Ιρλανδία και τα καταστήματα της Nike ανά την Ευρώπη; Είναι του ιδίου κατασκευαστή με αυτά της Αττικό Μετρό των αλυσίδων ξενοδοχείων Grecotel και Aldemar, των γραφείων της Cosmote, του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο πρώην εργοστάσιο του Φιξ, το Μουσείο Μπενάκη και του φωτισμού της ανάπτυξης κατοικιών στο τεχνητό νησί Palm του Ντουμπάι. Όλα τα παραπάνω φωτιστικά όπως και πολλά ακόμα είναι προϊόντα έρευνας, σχεδιασμού, ανάπτυξης και εγκατάστασης μιας αμιγώς ελληνικής εταιρείας.

Της «Mπράιτ Ειδικός Φωτισμός Α.Ε.» ή Bright Special Lighting όπως είναι καλύτερα γνωστή σε περισσότερες από 30 χώρες του εξωτερικού όπου και δραστηριοποιείται. Τώρα, η Bright Special Lighting ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα: τη συντεταγμένη είσοδο στην αμερικανική αγορά. Όχι με εξαγωγές αλλά με την ίδρυση και λειτουργία εκεί εργοστασίου κατασκευής φωτιστικών.



Η εταιρεία BRIGHT ξεχωρίζει για την πρωτοπορία της στο χώρο του φωτισμού. Τα προϊόντα και συστήματα φωτισμού που παράγει χαρακτηρίζονται από καινοτομία και διαθέτουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Ενώ, το εξειδικευμένο προσωπικό της εκπονεί μελέτες φωτισμού με περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η Bright συνεργάζεται με ένα εκτεταμένο δίκτυο αρχιτεκτονικών και μελετητικών γραφείων παγκοσμίως. Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Bright βρίσκεται μάλιστα σε συστηματική συνεργασία με τα σχετικά ερευνητικά τμήματα των ελληνικών πανεπιστημίων και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο της Αθήνας

Η εταιρεία BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε. βραβεύτηκε ως LIGHTING

MANUFACTURER / PRODUCT DESIGNER OF THE YEAR στα φετινά LIGHTING AWARDS 2020. Διάκριση έλαβε επίσης και για τον σχεδιασμό των προϊόντων : GOLD για φωτιστικό δρόμου, SILVER για φωτιστικό εξωτερικής αρχιτεκτονικής και BRONZE για φωτιστικό εσωτερικής αρxιτεκτονικής. Η απονομή έγινε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 στο χώρο εκδηλώσεων HOUSE 124 στο Χαλάνδρι.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την εταιρεία «BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε.», που με την ευγενική της χειρονομία στέκεται αρωγός σε μια δύσκολή εποχή που διανύουμε σε μια παραμεθόριο περιοχή. Συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα με αυτήν, στη προσπάθεια του συλλόγου μας για την διατήρησή του εκεί που έχει μάθει και που βρίσκεται όπως και η BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε., στην ΚΟΡΥΦΗ.
Πηγη f /b Rhenia Τουrs Αναγέννηση - Αθλητικός Σύλλογος Σάμο


SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: