- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΣ Σάμου: Χωρίς νερό το γήπεδο Μυτιληνιών

Ζούμε την εποχή Covid, με όλα τα συνεπακόλουθα της. Σαν ΕΠΣ προσπαθούμε & κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να τηρούμε πιστά και αυστηρά τα σχετικά Πρωτόκολλα. Σ αυτήν την προσπάθεια πειθαρχεί και με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο των σωματείων μας. Όμως κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις μας υποχρεώνουν να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά. 

Ενώ λοιπόν συνιστάται σε όλους η πιστή τήρηση της ατομικής υγιεινής, σήμερα στο γήπεδο Μυτιληνιών και κατά την διάρκεια διεξαγωγής αγώνα , δεν υπήρχε νερό στα αποδυτήρια. Είναι περιττό να αναφέρουμε τον ρόλο του νερού στην υγιεινή, πόσο δε μάλλον σε παιδιά που αθλούνται. Εξακριβώσαμε ότι αιτία της διακοπής της ύδρευσης ήταν μια βλάβη στα φίλτρα του δικτύου . Φυσιολογικό. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι ο χώρος στον οποίο βρέθηκαν τα δύο ντεπόζιτα νερού της αθλητικής εγκατάστασης. Που αν δεν ήταν αποσυνδεδεμένα και πεταμένα, δεν θα υπήρχε πρόβλημα στην υδροδότηση των αποδυτηρίων και δεν θα υπήρχε κανένα θέμα.

Ας ασχοληθούν λοιπόν με αυτό οι αρμόδιοι και ας αφήσουν τα τηλέφωνα και τις παρεμβάσεις για το ποιος εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο κατά την ώρα διεξαγωγής αγώνων , γιατί δεν τους αφορά και ούτε έχουν την παραμικρή αρμοδιότητα και εξουσία γι αυτά τα θέματα. Αρμοδιότητα και υποχρέωση τους είναι, να παρέχουν ασφάλεια και τις κατάλληλες συνθήκες υγιεινής σ αυτούς που αθλούνται. Ιδιαίτερα στην περίοδο αυτή που ζούμε.
Πηγή https://www.facebook.com/epssamou

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: