- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΕΟΠΕ Σάμου κύπελλο γυναικών: Συγχαρητήρια

Μετά Από 7 μήνες οι αθλήτριες του βόλεϊ επανήλθαν στα γήπεδα της Σάμου. Η τοπική Επιτροπή  διοργάνωσε φέτος το κύπελλο γυναικών Σαμου προς τιμή του αθλήματος.
Το θέαμα ήταν καταπληκτικό, θέλουμε να συγχαρούμε τις αθλήτριες, προπονητές, τα σωματεία που συμμετείχαν ( ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ,, ΑΠΣ ΙΩΝΙΚΟΣ, ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ, ΠΕΨΑΣ ΡΙΒΑ) ,διαιτητές, και όλους όσους συντέλεσαν για να διεξαχθούν οι αγώνες με απόλυτη επιτυχία. 
Οι αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος και ήθος, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισε για άλλη μια φορά το βόλεϊ.
Κυπελλούχος στέφτηκε η ομάδα του ΑΟ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ και δικαία βγήκε νικήτρια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Οικονόμου Αλέξη Κομνηνό Γιώργο Τζουραμάνη και τους συνεργάτες τους που διαδικτυακά μετέδωσαν τους αγώνες.
Ελπίζουμε του χρόνου να είμαστε υγιείς και να γίνει το κύπελλο θεσμός και φυσικά αυτό που ευχόμαστε είναι να ξαναγεμίσουν τα γήπεδα με φιλάθλους
Για την ΤΕ ΕΟΠΕ Σάμου
η πρόεδρος
Μέλπω Λάνδρου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
Συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχή διοργάνωση του Κυπέλλου Γυναικών Σάμου, μια διοργάνωση που στα μάτια μας αποτέλεσε Γιορτή του Βόλεϊ στη Σάμο! Η επάνοδος στους αγωνιστικούς χώρους εν μέσω της πανδημίας που ταλαιπωρεί έναν ολόκληρο πλανήτη, ελπίζουμε ότι θα σηματοδοτήσει την γενικότερη επαναδραστηριοποίηση του αθλήματος που όλοι αγαπάμε.

Πολύ θετική η μετάδοση των αγώνων μέσω live streaming, επέτρεψε την παρακολούθηση των αγώνων σε όσους αδυνατούσαν να βρεθούν στο γήπεδο (και δεν ήταν λίγοι, λόγω των μέτρων). Με αυτό τον τρόπο, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την ύπαρξη εξαιρετικού αγωνιστικού κλίματος, ικανοποιητικού αγωνιστικού επιπέδου, αλλά και επίδειξης συνεργατικότητας, ήθους και θετικότητας από όλους τους εμπλεκομένους - αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, διαιτητές, θεσμούς.
Ευχόμαστε στη νέα αθλητική χρονιά καλή υγεία σε όλους τους ανθρώπους του χώρου, να συναντιόμαστε εντός των γηπέδων και να ευχαριστιόμαστε το βόλεϊ!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΔΠΕΔΑΠ

Πέτρος Παπαχατζής
Πρόεδρος ΣΥΔΠΕΔΑΠ
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: