- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Γ' Εθνική - 8ος Όμιλος 3η αγωνιστική: ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Σάμου - ΑΠΕ Μικρασιατική Χίου 2-2 (Φωτο)

Αρκετά καλό παιγνίδι έγινε στο στάδιο Καρλοβάσου , με τον Πυθαγόρα να χάνει την ευκαιρία να πάρει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας , αφού έχασε κλασικές ευκαιρίες όταν το σκορ ήταν στο 2-1, θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ και να κλειδώσει τη νίκη. 

Η Μικρασιατική προηγήθηκε στο 15' με γκολ που πέτυχε ο Λαγκώνας, ο Κανδύλας ισοφάρισε στο 28' σε 1-1. Ο Μπρέγκνα με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος στο 48' έβαλε τον Πυθαγόρα μπροστά στο σκορ με 2-1, στη συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και να πάρει τη νίκη . Το τελικό 2-2 έγραψε στο 83' ο Μελέκος. Στο 90΄ αποβλήθηκε ο Σκανδάλης από την Μικρασιατική. 

Διαιτητές : Κορουνιάς, Αλεξοπούλου, Λαμπρόπουλου. 

ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Σάμου (Κουλούρης) Μαρμαράς, Σαπουνάς , Σαραντού, Τζιώτης, Ιωαννίδης, Βελάνης , Κυριαζής, Μπέργκνα, Κανδύλας, Κάρσας, Αμυρσώνης, (Χατζηανδρέου, Τσερβανάκου, Τσιομπάι, Θράβαλος, Σεχάι, Κοντάρας, Κάτσικας, Ανδρεάδης, Ευγενικός ). 

ΑΠΕ Μικρασιατική Χίου (Τσατσαρώνης ) : Συριώδης, Ντουμάνης Κ., Νιάκας, Ριγανιάς, Μοσχούρης, Ντουμάνης Σ., Σκανδάλης, Παγούδης, Φαφαλιός, Λαγκώνας, Μελέκος.(Παγώνης, Βαβάτσικος, Κυλαδίτης, Χανδράς, Αλεξοπουλος, Λεχουρίτης, Ατσάλης, Δόλομας, Τσεκάι).
.



















(Ρεπορτάζ Νίκος Οικονόμου)
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: