- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού - Αγ. Αθανάσιος 8-0

Με το δεξί και με πολλά γκολ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της α΄ τοπικής κατηγορίας του 1ου ομίλου μπήκε η Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού , κέρδισε εύκολα τον Αγ. Αθανάσιο με το ευρύ 8-0. Τρία γκολ πέτυχε ο Γεωργιάδης στο 22΄, 24΄και στο 27΄ , το 4-0 έκανε ο Πρένι στο 31΄, ακλούθησαν δυο γκολ του Γιαννούλη στο 35΄και 40΄, κλείνοντας το ημίχρονο στο 6-0. Στην επανάληψη και στο 47΄ο Ακούλι ανέβασε το δείχτη του σκορ στο 7-0, το τελικό 8-0 έκανε ο Γερασίμου στο 55΄ . Ο Αγ. Αθανάσιος στο 61΄ κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Τερέρ, αλλά ο Μ. Πρένι έπεσε σωστά στη γωνία του και απέκρουσε.

Διαιτητές: Ταρινίδης , Τσιδώνης , Χ’’παναγιώτου
Γιατρός : Λέκκα

Α.Ε. Βαθ.Πανσ/κού: Πρένι Μ., Μπορμπότης, Βακεντής, Χατζηπαναγιώτης , Ακούλι, Αλμέτα Τ., Θύμιος , Σίδερης, Πρένι Α., Γιαννούλης, Γεωγιάδης. (Γερασίμου, Κατζιώτης, Αλμέτα Γ., Μαρίνος, Πασχάλης, Σηντάρας, Παπαχρήστου)

Αγ. Αθανάσιος: Σκουδριάνος, Φουντούλης, Ζάγκας, Καριωτάκης, Παπαγεωργίου, Βαγιανός, Τερέρ, Χαρτοφυλάκης, Καμπεράης, Κυρίτσης, Στασινής. (Δώνος, Παπαθανασίου, Μαρνέζος, Μπρακάι, Γιασκουλίδης )
 













SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: