- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Γ΄Εθνική: ΑΠΟ Κερατσίνι- ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Σάμου 3-1

Δεν τα κατάφερε στο Κερατσίνι, ο Πυθαγόρας Σάμου αν και προηγήθηκε στο σκορ τελικά ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με 3-1, αγώνα για την 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.  
Στο 39΄ οι Σαμιώτες  με σουτ του Μπρέγκνα έκαναν το 0-1. Το Κερατσίνι πίεσε και κατάφερε στο 44΄ να φέρει το ματς στα ίσα με τέρμα του Στρίγγα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να κάνει την ανατροπή 2-1 με γκολ του Λένγκα. Το τελικό 3-1 έκανε στο 89΄ ο Μιχαλάς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Κερατσινι (Μηνάς Χατζηαντωνίου): Κούμπουλα, Ροκάκης (55' Σπανός), Γκουριώτης, Κανταράς (66' Σπανός ), Καιακούδας, Αγγελάκης, Ροκάκης (56' Καρδάμης), Μέλλης, Μπάτσι (46' Κουρκούτης), Λένγκα, Στρίγγας (79' Νικολέτος), Μιχαλάς.

Πυθαγόρας 
(Σταμάτης Κουλούρης):: Μαρμαράς, Τζιώτης, Σαπουνάς (88' Χατζηανδρέου), Ιωαννίδης, Αμυρσώνης, Βελάνης (59' Τζερβενάκου), Κάρσας, Μπρέγκνα, Κυριαζής (59' Σαράντου), Τσιοπάι (80' Σεχάι), Κανδύλας.

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: