- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΕΠΣ Σάμου : Αγ. Αθανάσιος - ΑΟ Σάμου 0-5 (Φωτο)

Ο ΑΟ Σάμου κέρδισε άνετα εκτός έδρας τον Αγ. Αθανάσιο Υδρούσας με 0-5, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας του 1ου ομίλου . 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 27 ΄ με γκολ του Κανιά, το 0-2 έκανε ο Μωραΐτης με πέναλτι στο 45΄, στην εσχάτη των ποινών επέπεσε ο τερματοφύλακας Σέφα ο οποίος και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές . Το σκορ ανέβασε στο 0-3 ο Βλαχογιάννης στο 56' , ο νεαρός Σεχάι με πέναλτι στο 79΄ πέτυχε το 0-4, το χορό των γκολ έκλεισε ο Μωραΐτης στο 90΄.

Διαιτητές : Παρασκευούδης ,Ρίγλη, Χ’’παναγιώτου
Γιατρός : Νεφέλη Βαγγελή
Παρατηρητής: Μανώλης Καρλοβασίτης

Αγ. Αθανάσιος: Σέφα, Ζάγκας, Πατακιούτης, Κόκκινος, Στασινής , Καριωτάκης, Παπαγεωργίου, Βαγιανός, Ταξιόπουλο, Δώνος, Σανδαλής.( Κυρίτσης, Αθανασίου, Σακοράφας, Μπρακάι, Χαρτοφυλάκης, Παπαθανασίου, Φαρμάκης, Πολίτης.

ΑΟ Σάμου: Μαλλές , Μοσχόπουλος, Δημητρίου, Παρασκευάς, Αντωνίου, Σταμέλος, Κανιάς, Βλαχογιάννης, Κελεμένη, Ηλιάδης, Σεχάι,. (Μωραΐτης , Λαζέ, Μουτζούρης , Στρατής, Κατσαρός, Χριστοδουλάκης)












SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: