- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Μπάσκετ: ΕΟΚ προαιρετική η συμμετοχή τμημάτων υποδομής στις Εθνικές κατηγορίες

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε με σχετικό έγγραφο της τροποποίηση συγκεκριμένου όρου του άρθρου 7 της Ειδικής προκήρυξης Εθνικών κατηγοριών με την οποία η συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών των ομάδων των Εθνικών κατηγοριών θα είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2020-21). Μια απόφαση η οποία προφανώς πάρθηκε λόγω των ειδικών συνθηκών με την πανδημία του κορωνοϊου και της διευκόλυνσης των σωματείων σε μια δύσκολη και από οικονομικής πλευράς περίοδο.

Αναλυτικά η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020 – 2021
Στο Άρθρο 7 των Ειδικών Προκηρύξεων των Εθνικών κατηγοριών τροποποιείται η παράγραφος που αναφέρεται στην υποχρεωτική συμμετοχή των σωματείων στα Πρωταθλήματα Παίδων ή Εφήβων και Κορασίδων ή Νεανίδων και σχετικά με τον αριθμό διαφημίσεων στις εμφανίσεις για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

ΑΡΘΡΟ 7: ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
Τα Σωματεία που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών Ανδρών και Γυναικών δεν υποχρεώνονται να έχουν συμμετοχή στα Πρωταθλήματα Παίδων ή Εφήβων και Κορασίδων ή Νεανίδων για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021. Δεν θα υφίσταται επιβολή ποινής.

Στις εμφανίσεις επιτρέπονται, μέχρι τέσσερις (4) διαφημίσεις, τρεις (3) στην φανέλα εμπρός και πίσω και μία (1) στο σορτς εμπρός και δεξί πόδι.».

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: