- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Βόλεϊ ΑΣ Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου: Ακαδημίες Αγοριών

Ανακοίνωση
Η διοίκηση του Kέρκη Μαραθοκάμπου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία ενός δικτύου ακαδημιών βόλεϊ αγοριών σε συνεργασία με τις τοπικές ομάδες σε Μαραθοκάμπο, Καρλόβασι, Βαθύ και Πυθαγόρειο.

Ο σύλλογος πιστός στη φιλοσοφία ανάπτυξης του βόλεϊ στη Σάμο και με όραμα για το μέλλον, προχωρά στη δημιουργία ακαδημιών αγοριών που λείπει από το νησί μας.
Έτσι η ομάδα μας, πέρα από την προσπάθεια για διαρκή παρουσία της στις κορυφαίες κατηγορίες του ελληνικού βόλεϊ, θέλουμε να μπορεί να κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον.

Στόχος η δημιουργία αναπτυξιακών τμημάτων που μέσα από την δουλειά και τα σωστά αθλητικά πρότυπα να φτιάξει υγιείς αθλητές και ανθρώπους για το νησί μας και τον τόπο μας αλλά και να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα μας.

Έτσι ερχόμαστε σε συνεργασία με Ιωνικό Καρλοβάσου, Πολυκράτη Πυθαγορείου και Ερμή Σάμου και συνδιοργανώνουμε τις ακαδημίες αγοριών του Κέρκη Μαραθοκάμπου.
Πληροφορίες -Εγγραφές: 6938322357-6981917382

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: