- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Μπάσκετ: Κλήρωση αγώνων κυπέλλου Ανδρών ( Γεώργιος Βαλής)

Α΄ Φάση
ΑΕΣΣ Αθλέων –ΑΣ Πράμνος
ΑΕ Καρλόβασι –ΠΑΣ Ίκαρος
ΑΟ Πολυκράτης – ΑΣ Ηρακλής
ΑΣΣ Αναγέννηση –ΠΜΑΣ Κούρος
Οι αγώνες είναι νοκ άουτ
 Β΄Φάση
Οι νικητές των παιγνιδιών της Α΄ Φάσης περνάνε στα ημιτελικά .
O νικητής του αγώνα ΑΕΣΣ Αθλέων –ΑΣ Πράμνος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΑΟ Πολυκράτη – ΑΣ Ηρακλή εκτός έδρας και ο νικητής του αγώνα ΑΕ Καρλόβασι –ΠΑΣ Ίκαρος τον νικητή του αγώνα ΑΣΣ Αναγέννηση –ΠΜΑΣ Κούρος στην έδρα του πρώτου.
Οι νικητές της Β΄Φάσης  θα πάνε στον τελικό ο oποίος θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις  26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020 

Εγκύκλιος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων
Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α. καθορίζει τις προϋποθέσεις τις οποίες οφείλουν να ακολουθήσουν απαρέγκλιτα όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων οι οποίοι τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Σας επισημαίνουμε ότι όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών όπως ορίζεται στο αγωνιστικό πρωτόκολλο καλαθοσφαίρισης.
Για την εύρυθμη διεξαγωγή των συναντήσεων σας παραθέτουμε τον ακριβή και αναλυτικό αριθμών των ατόμων που θα έχουν δικαίωμα να παραβρεθούν στα Κλειστά Γυμναστήρια:
1.18 άτομα για κάθε ομάδα (12 αθλητές, 2 προπονητές και άλλα 4 άτομα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται, φυσιοθεραπευτές, παράγοντες κλπ)
2.Τρεις ή τέσσερις κριτές, ανάλογα με τα χρονόμετρα που υπάρχουν σε κάθε γήπεδο
3. Δύο ή τρεις διαιτητές, ανάλογα τον αγώνα.
4.Ένας γιατρός αγώνα
5.Ένας κομισάριος αγώνα (αν έχει οριστεί)
6.Ένα ή δύο άτομα προσωπικό γηπέδου (φύλακες)
7.Ένας παρατηρητής διαιτησίας (εφόσον έχει οριστεί από την ΚΕΔ/ΕΟΚ)
8.Ένας κάμεραμαν από κάθε ομάδα (αν υπάρχει)
9.Δύο ή τρία άτομα τηλεοπτικού συνεργείου, εφόσον γίνεται απευθείας μετάδοση του αγώνα (live streaming) μετά από γραπτή έγκριση της ΕΟΚ
10.Μέχρι έξι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι, επιδεικνύοντας την επαγγελματική τους ταυτότητα.
11.Τέσσερις παράγοντες από κάθε ομάδα, οι οποίοι θα κάθονται στην εξέδρα, έχοντας απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους.
12.Τα μέλη του ΔΣ και της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΟΚ, επιδεικνύοντας την αντίστοιχη ταυτότητα της ΕΟΚ.
Εντός του αγωνιστικού χώρου θα έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται μόνο οι αναφερόμενοι στις παραγράφους 1,2,3,4& 5. Όλοι οι υπόλοιποι, υποχρεωτικά, θα παρακολουθούν τους αγώνες από την εξέδρα του γηπέδου, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Ο αριθμός όσων αναφέρονται στις παραγράφους 11 και 12 δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τα 20 άτομα.
Κατά την διάρκεια του αγώνα, εξαιρουμένων μόνο των αθλητών που αγωνίζονται, των δύο προπονητών και των διαιτητών, όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα.
Η είσοδος όλων των παρευρισκόμενων ατόμων θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά από μόνο μία θύρα.
Όλοι οι προαναφερόμενοι θα πρέπει κατά την είσοδο τους στο γήπεδο να υπογράφουν την κατάσταση του πρωτοκόλλου αγώνων που προβλέπεται από την Γ.Γ.Α (όπου θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας, η ώρα εισόδου, η ύπαρξη τυχόν συμπτωμάτων).Τις καταστάσεις θα διατηρούνται από το γηπεδούχο σωματείο για δεκαπέντε (15) ημέρες από την διεξαγωγή του αγώνα, και μετά θα καταστρέφονται.
Σας επισυνάπτεται και το link που αφορά το πεδίο «Αθλητισμός και Covid 19» της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports και το αντίστοιχο αγωνιστικό πρωτόκολλο καλαθοσφαίρισης https://gga.gov.gr/images/%CE%A5%CE%93%CE%95%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F_%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9B%CE%9F_%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%98%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%97%CE%A3_2.docx.pdf
Η τήρηση όλων των παραπάνω υγειονομικών υποχρεώσεων των εισερχομένων στο γήπεδο θα γίνεται με την ευθύνη του εκάστοτε γηπεδούχου σωματείου.


SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: