- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Α.Ψ.Ε.Σ.Κ. Αρίσταρχος: Συνεργασία με τις σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού

Ανακοίνωση 
Η Πράσινη οικογένεια καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά ένα νέο μέλος!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με την Sport Team, ανακοινώνουν τη έναρξη της συνεργασίας με τον σύλλογο "Α.Ψ.Ε.Σ.Κ. Αρίσταρχος" στην περιοχή Κοκκάρι της Σάμου.
Η συνεργασία επισημοποιήθηκε μετά τη συνάντηση του Υπεύθυνου της Sport Team κ. Κώστα Αλάσσα με τον Τεχνικό Διευθυντής της νέας Πράσινης Σχολής κ. Νίκο Κρητικό.

Η νέα Σχολή έχει ως έδρα της το Γήπεδο Σάμου και τα γραφεία αυτής βρίσκονται στο Κοκκάρι. Το τεχνικό team του νέου Πράσινου μέλους, αποτελείται από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες προπονητές.

Για επιπλέον πληροφορίες αναφορικά με την ακαδημία μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω email στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση mpakseb@yahoo.com.

Η οικογένεια του Πράσινου Δικτύου, μέσω της ένταξης νέου μέλους, δυναμώνει στην ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου και ειδικότερα στο νησί της Σάμου!

Ευχόμαστε μια εποικοδομητική συνεργασία. Καλή επιτυχία στους μικρούς ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στο τεχνικό team του νέου μέλους στην οικογένεια του Πράσινου Δικτύου!
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: