- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Summer camp Samia 2020

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης , SAMIA 2020, που θα λάβει χώρα στην πόλη της Σάμου στις 20-22 Αυγούστου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Σάμου η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, θα πραγματοποιηθεί camp από επαγγελματίες και διακεκριμένους αθλητές της Ιστιοπλοΐας και του beach volley. Η εκμάθηση στο άθλημα της ιστιοπλοΐας θα γίνει υπό την καθοδήγηση του παγκόσμιου πρωταθλητή κ. Αντώνη Μπουγιούρη και στο άθλημα του beach volley υπό την καθοδήγηση της πρωταθλήτρια Ευρώπης, κ. Βασιλική Καραντάσιου.

Στόχος μας να καθιερωθεί ως θεσμός για το Δήμο Ανατολικής Σάμου και την πόλη μας.
Για τη συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 10-14 ετών στο summer camp είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν:
          η αίτηση συμμετοχής με υπογραφή κηδεμόνα
          η ιατρική βεβαίωση υπογεγραμμένη από καρδιολόγο και παιδίατρο
          υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα με τη συγκατάθεσή του
          το δελτίο καταγραφής αθλούμενου του ΕΟΔΥ σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που προέκυψαν από την πανδημία Covid-19.

 Όλα τα παραπάνω έντυπα είναι διαθέσιμα στο site του Δήμου Ανατολικής  Σάμου www.islandofsamos.gr καθώς και στο 1ο όροφο του  Δημαρχείου, στο Γραφείο Δημάρχου.

Καλούμε όλα τα παιδιά που επιθυμούν να λάβουν μέρος, όπως συμπληρώσουν τα έντυπα για τη συμμετοχή τους και να τα προσκομίσουν στο Γραφείο Δημάρχου έως τις 10 Αυγούστου.
Σημαντική θα είναι η συμβολή εθελοντών και απλών πολιτών που με τη συντονισμένη δράση τους θα συμβάλλουν τα μέγιστα στη διεξαγωγή του πρώτου Summer Camp που διοργανώνεται στο Δήμο μας. Άλλωστε ο εθελοντισμός συνεπάγεται στάση ζωής με ιδιαίτερες αξίες, συμμετοχή και ανιδιοτέλεια.
Πληροφορίες  στα τηλέφωνα: 2273350103 και  2273350140
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: