- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Νέος Πανσαμιακός: Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 3ήμερο Summer Camp

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για 3 μέρες το Summer Camp της σχολής ποδοσφαίρου του Νέου Πανσαμιακού , με το Δημοτικό Στάδιο Σάμου να γίνεται σημείο αναφοράς για περισσότερα από 70 παιδιά. Αθλητές κάθε ηλικίας από 4 έως 17 ετών προπονήθηκαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τον τρόπο της Valencia CF, αξιολογήθηκαν και άκουσαν πάρα πολλές συμβουλές από τον Mario Bonic και έφυγαν με πάρα πολλές εμπειρίες αλλά και πολλά χαμόγελα.
Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε κάτι αρκετά ποιοτικό και εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός οργανωτικά και ελπίζουμε όλοι να το ευχαριστήθηκαν.
Χωρίς βέβαια την βοήθεια του Παλμός Athletic Center, του Aeolis Hotel - Samos Town και του VKD market όλα θα ήταν πιο πρόχειρα γι’αυτό και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μας!
Ώρα για διακοπές, ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού στην έναρξη των προπονήσεων μας για την νέα χρονιά τον Σεπτέμβρη!



(Πηγή www.facebook.com/neospansamiakos)

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: