- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Προτάσεις ΕΠΣ Σάμου για αλλαγή άρθρων Καταστατικού της ΕΠΟ

Αναδημοσίευση από www.facebook.com ΕΠΣ Σάμου
Επειδή ο καθένας λέει & γράφει ότι θέλει , η αλήθεια είναι αυτή:

Προτάσεις ΕΠΣ Σάμου για αλλαγή άρθρων Καταστατικού

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 9789/2020 έγγραφό σας και σύμφωνα με το άρθρο 28 ​του Καταστατικού, η ΕΠΣ Σάμου προτείνει τα εξής :

1. Να προβλεφθεί και να καταγραφεί στο Καταστατικό ότι αν για οποιονδήποτε λόγο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ ή ΕΠΣ , εκπέσει του αξιώματος του και στην συνέχεια ο λόγος αυτός αρθεί να επανέρχεται στα καθήκοντα του στην πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή.

2. Στις Επιτροπές που προβλέπει το Καταστατικό, να προστεθεί η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων με πρόβλεψη να συμμετέχουν σ’ αυτή ως μέλη και κάποιος αριθμός παλαιών διεθνών.

3. Να προβλεφθεί ότι ειδικά οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, θα είναι τακτικές και απρόσκοπτες.

4. Η πρόβλεψη που αναφέρει τον μέγιστο αριθμό των μελών που απαρτίζουν τις Επιτροπές να μειωθεί από πέντε (5) σε τρείς (3) και να προβλέπεται η εναλλαγή των μελών αυτών κάθε δύο (2) χρόνια.

5. Να καταργηθεί η Ε.Ι.Μ. ως επιτροπή με την σημερινή της μορφή και να λειτουργεί σαν υπηρεσία της Ε.Π.Ο, στελεχωμένη από έμπειρους υπαλλήλους της και με Πρόεδρο τον προϊστάμενο της Νομικής Υπηρεσίας.

6. Να καταργηθεί ή ν’ αλλάξει η έννοια και ο σκοπός της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Η τωρινή της λειτουργία δεν εξυπηρετεί πουθενά και μόνο προβλήματα δημιουργεί.

7. Στο άρθρο 56 να προστεθεί παράγραφος που να καθορίζει τα επαγγελματικά προσόντα του Εκτελεστικού Γραμματέα όπως το πτυχίο Α.Ε.Ι. και πιστοποίηση γλωσσομάθειας (τουλάχιστον της Αγγλικής γλώσσας). Επίσης στην σύναψη του συμβολαίου μεταξύ αυτού και της Ε.Π.Ο, και έως την πλήρη κάλυψη του ποσού της ετήσιας αμοιβής του, να προβλέπεται bonus παραγωγικότητας και επίτευξης στόχων. Στόχων Διοικητικών και Οικονομικών.

8. Να προβλεφθεί και να αποτυπωθεί η δυνατότητα σύγκλισης της Ε.Ε. μέσω τηλεδιάσκεψης αν υπάρχουν λόγοι ανώτερης βίας, οι οποίοι θα καθορίζονται.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: