- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Ο Κορονοιός χτύπησε το μπάσκετ στη Σάμο-Ικαρία και ακόμη δε γνωρίζουμε ποτέ θα βγει από την ‘εντατική’.

Όπως σε όλα τα αθλήματα έτσι και στην καλαθοσφαίριση σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο το τελευταίο δίμηνο διεκόπησαν τα πρωταθλήματα λόγω covid-19. Τις τελευταίες όμως δυο εβδομάδες παρατηρείται μια κινητικότητα στον χώρο του μπάσκετ σε όλες σχεδόν τις ενώσεις εκτός του Νομού μας .
 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας η ΕΟΚ έχει αρχίσει δειλά δειλά να συζητά ημερομηνίες ( τέλη Ιουλίου )  για τα μπαράζ αλλά και για τις τελικές φάσεις των πανελληνίων αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.
Ας μην ξεχνάμε πως η Σάμος θα έχει την τύχη ( μεγάλη επιτυχία της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου )  να φιλοξενήσει το Final 6  του πρωταθλήματος εφήβων.  
Στις Λέσβο- Χίο- Δωδεκάνησα- Κρήτη έχουν ήδη ανακηρύξει τους πρωταθλητές τους. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τον προγραμματισμό τους, ειδικά  τώρα που η κυβέρνηση έδωσε άδεια για το άνοιγμα των κλειστών γυμναστηρίων, θα μπορέσουν να φέρουν τις ομάδες τους σε ένα ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο για μια αξιοπρεπή εκπροσώπηση στις τελικές φάσεις. 
Εδώ όμως ακόμη η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κρατάει άκρα μυστικότητα το τι μέλλει γενέσθαι με την τύχη των πρωταθλημάτων. Θα τελειώσουν κανονικά τα πρωταθλήματα ή θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές όπως σε όλα τα άλλα νησιά με την βαθμολογία προ κορονοιού; . 
Εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες μας  για τα μπαράζ τέλη Ιουλίου, αναρωτιόμαστε οι τοπικοί σύλλογοι που θα μπουν σε 2-3 μέρες στα γήπεδα πως θα προετοιμαστούν; 
για ποιο σκοπό; 
θα τελειώσουν κανονικά τα πρωταθλήματα ναι ή όχι;  
μήπως θα πρέπει οι υπεύθυνοι να ενημερώσουν τι θα γίνει; για να μην τρέχουν τελευταία στιγμή για να προλάβουν;  Κύριοι της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου μπείτε μπροστά, αποφασίστε για το καλό των ομάδων σας !
Ανάδειξη πρωταθλητριών ομάδων ( Λέσβου – Χίου – Δωδεκανήσων – Κρήτης) ανά κατηγορία Ανδρών, Γυναικών, Παίδων, Κορασίδων, Νεανίδων , Εφήβων περιόδου 2019 – 2020

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΛΕΣΒΟΥ
Ανδρών – ΑΠΣ Παπάδος Γέρας,
 Γυναικών – ΑΕΟ Θησέας Παναγιούδας
Παίδων – ΕΠΓΣ Παλλεσβιακός Μυτιλήνης
Κορασίδων – ΑΓΦΣ Αιγέας Πλωμαρίου
 Εφήβων – Αίολος Μυτιλήνης
Νεανίδων – ΑΕΟ Θησέας Παναγιούδας

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ): Γ.Σ. Διαγόρας
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ): Α.Ε. Δικαίου
ΕΦΗΒΟΙ (ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
ΕΦΗΒΟΙ (ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ): Ιπποκράτης Κω
ΝΕΑΝΙΔΕΣ (ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
ΝΕΑΝΙΔΕΣ (ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ): Ε.Α. Καλύμνου
ΠΑΙΔΕΣ (ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ): Κολοσσός Ρόδου
ΠΑΙΔΕΣ (ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ): Πανιώνιος Λέρου
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ): Γ.Α.Σ. Ιάλυσος
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (ΟΜΙΛΟΣ ΝΗΣΩΝ): Ιπποκράτης  Κω

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ανδρών: Γ.Σ. Εργοτέλης
Εφήβων Α’: “Ηράκλειο”  Ο.Α.Α.
Εφήβων Β’: Α.Ο.Κ. Ιεράπετρα
Παίδων Α’: Γ.Σ. Εργοτέλης
Παίδων Β’ (Α’ Όμιλος): Α.Ο. Ακρωτηρίου
Παίδων Β’ (Β’ Όμιλος): Πεδιάδα ΑΟΧ
Γυναικών: Ο.Κ.Α. Αρκάδι
Νεανίδων: Ο.Α. Χανίων
Κορασίδων: ΑΟΝΑ Ηρόδοτος

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΧΙΟΥ
Α΄ ΑΝΔΡΩΝ: ΦΟΒ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΒΑΟΛ
ΕΦΗΒΩΝ: ΙΩΝΕΣ
ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΑΙΓΕΑΣ
ΠΑΙΔΩΝ: ΒΑΟΛ
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΒΑΟΛ
SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: