- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Τουρνουά αντισφαίρισης Ο Αθλέων (Φωτο)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το πρώτο εσωτερικό τουρνουά αντισφαίρισης του Αθλέων, στα γήπεδα τένις της παραλιακής του Βαθέος. Ένα τουρνουά που γίνεται για πρώτη φορά από σύλλογο στο νησί μας.
Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τα γήπεδα του τένις το πρωί της Κυριακής να ζωντανεύουν αφού πλήθος αθλητών ,γονέων αλλά και πολλών φιλάθλων βρίσκονταν μέσα και έξω από αυτά.
Ένα τουρνουά που ξεκίνησε στις 09:30 το πρωί και έλαβε τέλος στις 20:00 το βράδυ !!!
Πραγματοποιήθηκαν 71 παιγνίδια και συμμετείχαν 26 αθλητές από όλη την Σάμο, καθώς ο Αθλέων ,στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος, δραστηριοποιείται σε όλο το νησί μας.
Πρώτοι ξεκίνησαν τους αγώνες οι πιο μικροί αθλητές τα παιδιά του δημοτικού ( under 12).
Παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους τα παιγνίδια ήταν γεμάτα ένταση , αγωνία , πάθος . Νικητής αναδείχθηκε ο Παρής Στέλιος ο οποίος και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Μετά ακολούθησαν οι αγώνες των under 16 και στα δυο γήπεδα. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες ( Medium-Advance) , ανάλογα την δυναμικότητα τους , ενώ η κάθε κατηγορία είχε δυο υπό ομίλους. Μετά από ένα εντυπωσιακό μαραθώνιο αγώνων γεμάτο εκπλήξεις και πολλές ανατροπές , στην κατηγορία Μ βρέθηκαν στον μικρό τελικό οι Κρητικός – Βέβας με νικητή τον Βέβα ( 3-1 game) ο οποίος κατέκτησε την τρίτη θέση ενώ στον μεγάλο τελικό από το ζευγάρι Χόβολος- Παπαργυρός αναδείχθηκε νικητής του τουρνουά Under16 κατηγορίας Μ o Χόβολος με σκορ 3-2 στα game .
Στην κατηγορία Α το επίπεδο των αθλητών μας αποζημίωσε με πολλά άκρως εντυπωσιακά παιγνίδια. Στον μικρό τελικό βρέθηκαν οι Βασιλείου- Μαρμαράς με σκορ 3-1 game υπέρ του Βασιλείου και τρίτη θέση. Στον μεγάλο τελικό αγωνίστηκαν οι Μαυρίκης – Δημόπουλος με νικητή του τουρνουά Under16 κατηγορίας Α τον Μαυρίκη με 4-1 game.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές , να τους ευχηθούμε καλό κουράγιο και την καλύτερη δυνατή συνέχεια στο έργο τους. Ένα έργο που έχει φέρει κοντά παιδιά από ΟΛΗ τη Σάμο με κοινό παρανομαστή την αντισφαίριση. Ένα άθλημα που παρόλο την εντυπωσιακή άνοδο των Ελλήνων αθλητών τα τελευταία χρόνια ( Τσιτσιπάς – Σάκκαρη – Χάνταβα – Κύργιος ) στο νησί μας παραμένει ακόμη όχι και τόσο δημοφιλές. Σίγουρα η έλλειψη σοβαρών και σωστών εγκαταστάσεων να είναι ένα πρόβλημα που περιμένουμε στα επόμενα χρόνια να διορθωθεί από την νέα δημοτική αρχή με γνώμωνα το καλό των παιδιών. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στο μέλλον να δούμε περισσότερα παιδιά σε καλύτερα γήπεδα.






























































































SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: