- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΑΣ Κέρκης Σάμου - ΑΟ Αιγιαλέων 3-0 (Βίντεο-Δηλώσεις - Φωτο)

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιγνίδια πέτυχε ο Κέρκης Μαραθοκάμπου, αυτή τη φορά κέρδισε στην έδρα του, στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου, τον ΑΟ Αιγιαλέων με 3-0 σετ , αγώνας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ της α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών του α΄ ομίλου.

Τα σετ: 25-23, 25-16, 25-23.


Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι αφού καμία από τις δυο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ αν και ο Κέρκης πήρε μια διαφορά 4 πόντων 23-19 και 24-20 αλλά η ομάδα του Αιγίου μείωσε σε 24-23 με την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει τον 25ο πόντο και το σετ.

Το δεύτερο σετ η ομάδα της Σάμου το πήρε εύκολα με 25-16, ενώ το τρίτο ήταν όπως και το πρώτο ντέρμπι οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στο τελος το σετ και τη νικη με 3-0 πήρε ο Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου.

Διαιτητές: Παπαχατζής, Μουζάλας

ΑΣ Κέρκης(Ντόζης): Αλεξάκης, Σαλωνίτης, Παπασπύρου, Βολουδάκης, Μπαλτάσης, Κογκαλίδης, Παύλου, Καπίρης, Βασιλακόπουλος, Σαρηγιάννης, Μανδηλάρης, Πανούσος.

ΑΟ Αιγιαλέων Μεσσάλας: Δασκαλόπουλος Α., Καραγιαννης, Νανόπουλος, Σύρος, Λιβαθηνός, Αναστασόπουλος, Κοσμάς, Δασκαλόπουλος Θ., Βασιλάκος, Σαλαβασίδης, Βλαχοστάθης, Χασάπης.


Βίντεο Αγώνα 


Δηλώσεις Ντόζη προπονητή Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου

Δηλώσεις: Θανάση Πανούσου

  Δηλώσεις Μανδηλάρη






















SamosSport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: