- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΕ Καρλόβασι: Χαιρετίζει την απόφαση για πλαστικό χλοοτάπητα στο σταδιο Καρλοβάσου

Η ΑΕ Καρλόβασι χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου για την έγκριση της μελέτης για τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.
Σε απάντηση στις φωνές που ακούγονται τις τελευταίες μέρες να πούμε ότι είναι ένα έργο που θα βοηθήσει και θα τονώσει το άθλημα του ποδοσφαίρου στη περιοχή μας.
Να τονίσουμε εδώ ότι με πρόγραμμα που είναι ήδη σε εξέλιξη θα τοποθετηθούν συνθετικοί χλοοτάπητες στα γήπεδα της Σάμου, των Μυτιληνιών του Μαραθοκάμπου και των Κοντακαιίκων .Να επισημάνουμε εδώ ότι γι αυτά τα έργα δεν υπήρξε καμιά αντίδραση απο όσο ξέρουμε. . Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί τα γήπεδα είναι για να χρησιμοποιούνται, όπως συμβαίνει στα γειτονικά μας νησιά Ικαρία και Χίο καθώς και στις Κυκλάδες.Πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στο νησί μας είναι τα γήπεδα αφού μετά την πρόσφατη απόφαση του ΔΣ Δήμου Δυτικής Σάμου μπήκε ένας σημαντικός λίθος στο οικοδόμημα που λέγεται Σαμιακό Ποδόσφαιρο. Ίσως έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα ξαναγίνουμε ανταγωνιστικοί σε σχέση με τα υπόλοιπα νησιά ιδιαίτερα σε διοργανώσεις Μικτών Ομάδων ΕΠΣ όπου τα τελευταία χρόνια οι ομάδες της Σάμου καταλαμβάνουν τη τελευταία θέση Πανελλαδικά.
Δ.Σ ΑΕ Καρλόβασι

SamosSport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: