- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Κύπελλο Ελλάδας: Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού – Αιολικός Μυτιλήνης 2-4 (στα πέναλτι φωτο )

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 (19/07/2019) πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Καρλοβάσου ο αγώνας ανάμεσα στους Α.Ε. Βαθ. Πανσ/κού και Αιολικός Μυτιλήνης.

Στο 9’, ο Σεφουλλάι επιχειρεί το άνοιγμα του παιχνιδιού με εκτέλεση φάουλ το οποίο καταλήγει εκτός της εστίας. Η ομάδα του Αιολικού, επιπρόσθετα, χάνει δύο ευκαιρίες για προβάδισμα στο δέκατο έβδομο (17ο) και το εικοστό τρίτο (23ο) λεπτό. Στη συνέχεια, ο Κοκκινάκης αστοχεί στο 24’ και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο τριακοστό πρώτο (31ο) λεπτό, ο Σεφουλλάι εκτελεί, για ακόμα μια φορά, φάουλ το οποίο αποκρούει ο Μαρίνος σε κόρνερ. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου (2ου) ημιχρόνου, ο Βαγιανός πραγματοποιεί από καλή θέση σουτ το οποίο μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Αιολικού. 

Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην παράταση του αγώνα, ο διαιτητής υποδεικνύει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κατσίκη που αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια η ομάδα του Αιολικού να παραμένει με δέκα (10) παίκτες.

Το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού διαμορφώθηκε σε 2-4 κατά τη διαδικασία των πέναλτι τα οποία σημείωσαν ο Κρητικός, ο Παρέλλης, ο Βαλιός και ο Σοφιαννής για την ομάδα του Αιολικού που περνάει στη Β΄ φάση της διοργάνωσης.

Α.Ε.Βαθ. Πανσ/κού: Μαρίνος Κ., Κατζιώτης Α., Αμυρσώνης Ε., Βελάνης Σ., Χατζηπαναγιώτης Σ., Akulli D., Θύμιος Γ., Κοκκινάκης Ν., Βαγιανός Η., Σίδερης Ε., Γεωργιάδης Χ., Βαρδίκος Γ., Γιαννούλης Π., Σιαφίλιος Κ., Πρένι Μ., Τσιώλης Ι., Βακεντής Α.


Αιολικός Μυτιλήνης: Σφύρλας Ν., Kalombo F., Καλαφάτης Α., Κρητικός Κ., Βαλιός Ε., Τσομπανέλλης Γ., Σεφουλλάι Κ., Κατσίκης Π., Σοφιαννής Γ., Παλαμούτσης Χ., Παρέλλης Β., Τσίπας Φ-Α., Αλαγιάννης Γ., Αντώνακας Γ., Γαβαλάς Α-Τ., Αντωνίου Χ.


Διαιτητής: Τζαμουντζαντωνης (ΕΠΣ Χίου)
Β΄ Βοηθός: Στεφάνου (ΕΠΣ Χίου) 
Γ΄ Βοηθός: Τραούδας (ΕΠΣ Χίου)


Ελευθερία-Ραφαέλλα Γερολύμου
Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, ΑΠΘ

Φωτογραφίες Νίκου Οικονόμου 
Το SamosSport.gr ευχαριστεί Δέσποινα Γλαρού για την βοήθεια





























                               Το SamosSport.gr ευχαριστεί Δέσποινα Γλαρού για την βοήθεια



SamosSport.gr

1 σχόλιο:

Μιχάλης Μελισσίδης είπε...

αγαπητή Ελευθερία αν είναι δυνατόν θα ήθελα να μάθω ποιοι πέτυχαν τα γκόλ του Πανσαμιακού..ευχαριστώ..Μιχάλης Μελισσίδης...