- - - ΑΨΕΣ Πυθαγόρας Πυθαγόρας ΑΕ Καρλόβασι ΑΟ Πολυκράτης samos samos samos Φοίνικας Διαγόρας Ραχών Ικαρίας samos samos samos samos samos samos samos ΑΣΣΑ Αναγέννηση

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Αθλητής kickboxing από την Ικαρία με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό

Συμμετοχή του Γιώργου Λυγερή με την Εθνική Ομάδα Kickboxing στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία

O δεκαπεντάχρονος αθλητής του kickboxing Γιώργος Λυγερής, μέλος του Συλλόγου «Πειρατές Ικαρίας» με προπονητή τον Ισίδωρο Μπινίκο, θα λάβει μέρος με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδαςστο αγώνισμα του kick light στην κατηγορία των 69 κιλών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «Juniors & Kadets» της WAKO (επίσημο πρωτάθλημα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας) για αθλητές κάτω των 18 ετών που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία στην πόλη Gyor από 23 Αυγούστου έως και 1 Σεπτεμβρίου 2019.



Ο Αθλητής kickboxing Γιώργος Λυγερής, μέλος του Συλλόγου «Πειρατές Ικαρίας» με
προπονητή τον Ισίδωρο Μπινίκο, συμμετέχει στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από 23 Αυγούστου έως και 1 Σεπτεμβρίου 2019 στην πόλη Gyor της Ουγγαρίας.
Για πρώτη φορά αθλητής από την Ικαρία σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την αποστολή της Εθνικής ομάδας

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά αθλητής από την Ικαρία εκπροσωπεί το νησί αλλά και το σύλλογο στον οποίο ανήκει συμμετέχοντας σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την αποστολή της Εθνικής ομάδας. Αν ο μικρός αθλητής στο πλαίσιο αυτής της συμμετοχής καταφέρει να κατακτήσει κάποια διάκριση (θέση από 1η έως 5η) θα μπορεί μελλοντικά να χρησιμοποιήσει τα μόρια για όποιο πανεπιστήμιο επιλέξει να σπουδάσει. Τον Γιώργο Λυγερή θα συνοδεύσει στην Ουγγαρία ο προπονητής του Ισίδωρος Μπινίκος συμμετέχοντας επίσημα και ο ίδιος στην αποστολή της Εθνικής ομάδας.





Για πρώτη φορά αθλητής από την Ικαρία σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την αποστολή της Εθνικής ομάδας

Οι συμμετέχοντες στην αποστολή της εθνικής ομάδας στο πανευρωπαϊκό της Ουγγαρίας θα καλύψουν εξ ολοκλήρου όλα τα απαιτούμενα έξοδά λόγω μη επιχορήγησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΚικΜπόξινγκ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Χορηγοί της συμμετοχής του καριώτη αθλητή όπως και του προπονητή του με την εθνική ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι η Eco Wave Dynamics καθώς και η Pan-Icarian Brotherhood of New York “Pandiki”.
Τελευταία προπόνηση στο νησί, σήμερα Τρίτη 20/8 για τους πειρατές Ικαρίας :: Δηλώσεις του Ισίδωρου Μπινίκου

Αύριο φεύγουμε από το νησί μας κ Παρασκευή πρωί πετάμε για Ουγγαρία κ το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα kickboxing. Είναι τιμή μας αυτή η συμμετοχή, κ φεύγουμε χαρούμενοι κ έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στα 69 κιλά. Ο Γιώργος είναι στην καλύτερη του φόρμα κ πιο διψασμένος από πότε! Δεν θα μπορούσαμε όμως να φύγουμε κ να μη πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ αυτό το ταξίδι μιας κ τα έξοδα είναι πάρα πολλά για να τα καλύψουμε μόνοι μας… Πίσω από εμάς λοιπόν αυτή τη φορά βρίσκονται οι φίλοι μας οι Ικαριώτες που ζουν στην Αμερική. Μόλις άκουσαν για τον αγώνα κ τη συμμετοχή μας στην Εθνική ομάδα έτρεξαν να μας βοηθήσουν κ να μας στηρίξουν από το panicarian brotherhood of New York Pandiki! Άλλα το ίδιο έκανε κ η νεοσύστατη εταιρεία EWD Eco Wave Dynamis. Μια εταιρεία που εκμεταλλεύεται απόλυτα τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ κυρίως της θάλασσας! Έτοιμοι λοιπόν, πάμε να προσπαθήσουμε να κουρσέψουμε και την Ευρώπη!



(Πηγή RADIO IKARIA 87.6 fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια: